Ionita de la Clejani, primele declaratii dupa ce l-a reclamat pe Fulgy la Politie

Ionita de la Clejani face primele declaratii, dupa ce si-a reclamat propriul fiul, pe Fulgy, la Politie. Tanarul incepuse sa ameninte mai multe vedete, ba chiar si pe tatal sau. Ionita de la Clejani are o explicatie pentru comportamentul baiatului sau.

Azi noapte, Fulgy a fost internat la Spitalul de Psihiatrie, dupa ce Ionita de la Clejani a sunat la Politie. Tanarus si-a amenintat tatal si ar fi spus ca incearca sa-si faca rau. Nu mai este liniste in familia Clejanilor, dupa ce baiatul lor a intrat in mai multe probleme in ultima perioada.

Dupa ce a fost prins drogat la volan, Fulgy a intrat in mai multe scandaluri cu persoane publice. Ionita de la Clejani ii ia apararea tanarului si sustine ca fiul sau face toate aceste lucruri pentru a atrage atentia.

‘Fulgy isi cauta calea, isi doreste sa fie remarcat, apreciat, sa fie in centrul atentiei, a vazut ca lucrurile bune nu sunt apreciate in Romania si a ales sa se faca cunoscut sub stilul Cardi B, Kardashian, Snoop Dog, urmareste artistii din afara si face ca ei. Tehnologia depaseste interactiunea umana’, a spus Ionita de la Clejani despre Fulgy la Antena Stars.

Fulgy a fost transportat catre Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia’ din Bucuresti. Fiul Clejanilor s-ar afla internat in prezent pentru a primi ajutor de specialitate.

loading...
„Avand in vedere ca tanarul a manifestat un comportament recalcitrant si agresiv, pe parcursul interactiunii, a fost transportat la o unitate spitaliceasca, pentru ingrijiri de specialitate.

Cercetarile sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3, sub aspectul savarsirii infractiunii de amenintare’, potrivit comunicatului citat.

Fulgy a fost reclamat la Politie, chiar de catre tatal sau, Ionita de la Clejani, dupa ce atat el, cat si alte persoane publice, printre care Antonia, Alex Velea si familia lor, au fost amenintati in mediul online.

„In seara de 06 iunie 2021, la Sectia 11 Politie s-a prezentat un barbat, care a sesizat faptul ca fiul sau il ameninta atat pe el cat si pe alte persoane prin intermediul retelelor de socializare, dar si ca tanarul a afirmat ca intentioneaza sa isi faca rau. Politistii l-au depistat si l-au condus la sediul subunitatii pentru stabilirea situatiei de fapt si de drept‘, se arata intr-un comunicat al Politiei.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro