JO SI JUNO SI-AU MAI DAT O SANSA?

Jo si Juno au sustinut ca nu cred in ” ciorba reincalzita” desi de-a lungul relatiei si-au mai dat cate o sansa si asta pentru ca dragostea lor a fost una foarte puternica. Aspect care, e foarte probabil, sa-i fi facut sa-si dea seama si acum, ca sunt facuti unul pentru celalalt. Cei doi cantareti au fost surprinsi de Gina Pistol, la botezul fiicei sale, imbratisati.

In acest weekend, Smiley si Gina Pistol si-au crestinat fetita si apoi au petrecut alaturi de cele mai apropiate persoane din viata lor. Printre invitati s-au numarat si Jo si Juno, care, la un moment dat, au facut gesturi care tradeaza faptul ca inca au sentimente unul fata de celalalt.

Prezentatoarea TV a postat pe Instastory o fotografie in care cei doi apar imbratisati, dar ceea ce a atras atentia a fost descrierea pe care Gina Pistol a ales sa o puna in dreptul acesteia: „Jo si Juno= … „

In urma cu ceva timp, Jo a facut dezvaluiri despre motivul pentru care povestea de iubire dintre ea si Juno s-a terminat. Potrivit declaratiilor acesteia, certurile devenisera destul de dese iar ea a fost geloasa peste masura.

loading...
”Am avut o relatie cu nabadai. Ne-am iubit mult, noi asa, doar ca nu ne potriveam neaparat, firile noastre nu se potriveau, cateodata ne certam, cateodata ne impacam.

Dar si cand ne impacam…cred ca de asta ne si certam, ca sa ne impacam. Ne impacam frumos rau. Pentru varsta pe care o aveam atunci, a fost ok. Era foarte impulsiv, nu se putea controla. Cu asta nu puteam sa ma obisnuiesc”, a declarat Jo in cadrul unei emisiuni TV.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro