Logodnicul Elenei Marin si Cucu, fata in fata.

Logodnicul Elenei Marin si Cucu au vorbit despre problemele Faimoasei.

Mai multi Faimosi au declarat faptul ca Elena Marin ar fi exagerat in ceea ce priveste situatia din Consiliu, atunci cand a avut nevoie de un medic pentru ca ii curgea sange din nas.

Acestia au adaugat ca aceasta s-ar folosi de mici tehnici pentru a atrage si mai tare atentia publicului.

Unul dintre fostii concurenti care au spus aceste lucruri despre Faimoasa a fost Cucu. Invitat, astazi, in platoul Teo Show, a vorbit despre subiectul momentului chiar cu logodnicul Elenei Marin.

Cucu: Oamenii au scos din context ce am spus eu pe story. Eu nu am spus ca si-a provocat sangerarea, ci doar ca a exagerat putin. Nu am spus ca s-a scormonit in nas pentru asta. Tot ce vreau sa stie publicul e ca nu am facut asta ca sa o defaimez si ca sa nu o mai voteze.

Efectiv mi s-a parut exagerata.

loading...
Andrei: E extraordinar de greu pentru o femeie. In momentul in care ai anumiti colegi care de jumatate de an ti se adreseaza cu „Ba Elena”, e foarte greu.
Elena nu este niciodata ofensiva, nu te ataca, nu te inteapa. Problema asta o avem si acasa. Eu o felicit ca sta singura. Ca femeie, decat sa stai cu barbati care ti se adreseaza asa, mai bine stai singura. Nimeni nu e perfect, eu sunt convins ca si Elena daca nu avea niste chestii, era mai ok. Eu i-am spus intotdeauna ca e mai puternica decat stie.

Andrei i-a luat aparerea iubitei si sustine ca aceasta nu se preface in niciul fel. Este femeie si ii este greu, pe langa faptul ca este de la inceputul competitiei acolo. Ba chiar mai mult, este convins de faptul ca intepaturile dintre concurenti apar in momentul in care camerele sunt inchise.

Cucu: Eu i-am tot zis, despre faza cu victimizarea: „Fii putin mai puternica, pentru ca pe tv se vede urat cand iti schimbi tonalitatea cand vorbesti”. Se arunca intepaturi zilnic, ajungi in consiliu si refulezi.

Cucu: Am inteles-o pe Elena. pe de o parte, si o inteleg, e de 5 luni acolo. Cred ca cumulul de energie negativa din partea grupului a facut-o sa faca ce a facut. E cea mai puternica de acolo. E foarte simplu sa vezi de acasa lucrurile. Ei sunt exact ca niste copii care sunt lasati singuri.

Andrei: E afectata pentru ca e ironizata, imitata…asa cum am vazut mai devreme. Eu cred ca Survivor ii transforma cumva in adolescenti. Esti intr-o bula si nu iti mai dai seama cum e sa gandesti rational. Eu sunt extraordinar de mandru de Elena, e de 6 luni acolo si nu are rautati.

Chiar si Teo a precizat la un moment dat faptul ca Faimoasa a simtit ca ii curge nasul si s-a intors cu spatele, din respect. In momentul in care s-a intors a relizat ca ii curge sange si a cerut ajutor.

Teo: Am cateva cunostinte medicale si ma gandesc ca femeia (n.r- Elena) a simtit ca ii curge nasul si s-a intors, din respect, pentru ca atunci cand plangi iti curge nasul. Iar cand s-a intors a vazut sange si a cerut ajutor”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro