Mario Fresh, adevarul despre casatoria cu Alexia Eram

In emisiunea „Detectorul de minciuni”, Mario Fresh a vorbit sincer despre casatoria cu Alexia Eram. Artistul a luat pe toata lumea prin surprindere. Uite ce dezvaluiri a facut!

Mario Fresh si Alexia Eram sunt mai indragostiti ca niciodata! Cei doi traiesc una dintre cele mai frumoase povesti de iubire. De-a lungul relatiei lor, au aparut numeroase zvonuri in mediul online cu privire la o posibila casatorie. Invitat in platoul emisiunii „Detectorul de minciuni” de pe pagina de Youtube Kanal D Romania, Mario Fresh a vorbit despre casatoria cu Alexia Eram. Desi se iubesc, artistul sustine ca nu a simtit pana in acest moment sa-si ceara partenera de viata in casatorie, spunand ca sunt foarte tineri.

„Am 21 de ani si ea 20, avem o relatie de cinci ani, intr-adevar, dar suntem foarte tineri si pentru ce sa fac treaba asta? Pana la urma e vorba doar de un inel si de un act. Pot sa-i iau un inel foarte frumos si fara sa fim logoditi sau ceva. Fiecare moment cu frumusetea lui. (…) Pana acum nu am avut niciun moment ca sa o cer in casatorie. Trebuie sa trecem printre niste perioade ca sa ajungem acolo”, a spus Mario Fresh pentru theXclusive.

Desi formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz-ul romanesc, putine persoane stiu cum s-au cunoscut cei doi. In cadrul unui interviu, Alexia Eram a declarat ca inainte de a forma un cuplu, aceasta il placea pe Mario Fresh din punct de vedere artistic. Conform spuselor sale, mama ei, Andreea Esca, a fost cea care a ajutat-o sa-l intalneasca pe artist.

loading...
„In mai 2016, cand Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea».Eu stiam ca urma sa mergi la lansare si ti-am spus ca, daca este Mario acolo, sa ma chemi, pentru ca mie imi placea de Mario ca artist. Acolo, ai pus-o pe Antonia sa-mi faca cunostinta cu el si am stat de vorba cu el toata seara. Cand am plecat, m-a intrebat care este contul meu de Instagram si daca vreau sa imi dea numarul lui sau daca vreau sa i-l dau eu pe al meu”, povestise Alexia Eram.

sursa: radioinpuls.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro