Marius Elisei vrea sa se impace cu Oana Roman

La cateva luni de la divort, Marius Elisei s-a razgandit in ceea ce priveste despartirea de Oana Roman si vrea impacarea! Tanarul recunoaste ca inca o iubeste pe fosta sotie si spune ca in fata lui Dumnezeu nu s-au despartit niciodata.

Marius Elisei a plecat inainte de Craciun de acasa si ulterior a declarat ca vrea sa divorteze de Oana Roman. Intre timp a si avut loc despartirea lor in acte si au pastrat legatura doar pentru fiica lor. Insa, Marius a revenit la sentimente mai bune, se pare, si recunoaste ca a iubit-o tot timpul pe Oana si inca o mai iubeste.

„Da, inca o mai iubesc pe Oana. Am iubit-o si o iubesc in continuare. I-am si spus asta. (…) In fata lui Domnului inca suntem casatoriti. Imi doresc o impacare’, a declarat Marius Elisei pentru Antena Stars.

Pe langa asta, Marius Elisei a mai facut o dezvaluire surprinzatoare, declarand ca e de parere ca relatia lor este mult mai frumoasa in prezent dupa divort.

„La doua, trei zile ii ofer flori, pentru ca asa simt si pe langa asta merita sa… ma rog, e ok sa oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o si o iubesc pe Oana in continuare. I-am si spus asta.

loading...
Nu am cum sa uit o persoana sau sa spun ca nu iubesc o persoana dupa 8 ani. Pot sa spun ca da (n.r. daca e mult mai frumoasa relatia lor dupa divort). Este mult mai ok. Dar se poate si mai bine. Evident ca, dupa o asemenea intamplare, nu se poate regla totul peste noapte’, a spus Marius Elisei pentru Antena Stars.

Intrebat daca mai are curajul sa ajunga din nou in fata altarului si a starii civile, Marius Elisei a oferit un raspuns negativ. Motivul? Fostul sot al Oanei Roman a sustinut ca dupa parerea lui nu trebuie sa fii neaparat legat printr-un act de cineva, iar ei doi sunt oricum in continuare casatoriti in fata Domnului.

„Din punctul meu de vedere, nu trebuie neaparat sa fii legat printr-un act. Este suficient ca suntem legati in fata lui Dumnezeu pentru ca s-a tinut o slujba si acea legare in fata Domnului nu ai cum s-o rupi. In fata Domnului inca suntem casatoriti. Da, eu imi doresc din toata inima (n.r o impacare, sa fie o familie unita).

Acum, sa vedem, nu stiu. Eu sper ca si ea, dar probabil ca na, nu atat de repede, dar om vedea. Da (n.r. impacarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-a intampla anul acesta). Cred ca in adancul ei, da, isi doreste, cred, banuiesc. Probabil e prea… sa nu ia o decizie prea pripita. Si probabil ca mai analizeaza sau nu stiu ce-si doreste, cum vrea sa puna problema’, a continuat Marius Elisei.

„Nu stiu daca Oana si-ar mai dori sau nu. In schimb, eu nu as mai merge pentru ca nu-i vad rostul. Cel mai adevarat act ramane acea legare in fata Domnului’, a mai spus fostul sot al Oanei Roman.

In ultima saptamana Marius Elisei a bombardat-o pe fosta sa sotie cu flori. Marius Elisei i-a facut o surpriza romantica Oanei Roman si acum cinci zile. „Inchei ziua asa. Cei mai frumosi bujori! Multumesc, Marius Elisei’, a scris Oana pe Instagram.

Ba mai mult, inainte de acest episod, cei doi au mers alaturi de fiica lor, Isa, la munte.

Oana Roman declara, recent, ca fostul sot i-a mai oferit deseori buchete de flori in ultimul timp si ca se poarta foarte frumos cu ea, exact ca pe vremea cand s-au cunoscut.

„Da, e galant, e romantic. Ma curteaza. Imi cumpara flori. Mi se pare ca se poarta fix ca acum 8 ani cand ne-am cunoscut. (…) Pe 15 iunie am fi implinit 7 ani de la casatoria la biserica’, a spus Oana Roman la Xtra Night Show.

In plus, acum cateva zile, Marius Elisei s-a fotografiat alaturi de fosta lui sotie, iar in descrierea imaginii a scris „love’.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro