Mellina, intrebarea soc pe care a primit-o de la un fan

Mellina, intrebata daca urmeaza sa aiba un copil sau nu! Ce raspuns a dat ”razboinica” de la Survivor!

Mellina a fost una dintre cele mai indragite concurente de la Survivor Romania 2021. Cantareata a avut o relatie buna cu toti colegii de echipa, insa o prietenie mai speciala a are cu Musty. Cei doi s-au inteles perfect pe timpul parcursului lor la Survivor, iar acasa, in Romania, dupa competitie, acestia au pastrat legatura.

Ei bine, la acea vreme internautii s-au gandit daca nu cumva este ceva mai mult decat o amicitie intre Mellina si Musty, caci cei doi ”razboinici” au facut declaratii controversate. Dupa eliminarea lui din emisiune, Musty a tinut sa clarifice lucrurile si sa spuna ca o iubeste pe artista, dar ca pe o sora.

Acum, la o buna perioada dupa ce au plecat de la Survivor, Mellina a fost intrebata de catre un fan daca nu cumva este insarcinata cu Musty, caci se observa o diferenta in greutatea ei.
”Te-a lasat Musty gravida? De ai pus falcile alea asa in scurt timp?”, a intrebat un urmaritor din mediul online.

loading...
Raspunsul cantaretei a venit imediat: ” Mai primesc din cand in cand si mesaje inteligente de genul…”

Sustinatorii ei au fost luati prin surprindere atunci cand Mellina a anuntat ca urmeaza sa lanseze o piesa, pe care a compus-o pe vremea cand participa la Survivor Romania. ”Razboinicii” vor fi protagonistii clipului de la piesa, care se va numi ”Mama Juana”.
” Furnicutelor, fanii razboinici, sa stiti ca luni o sa filmam clip la noul meu single in care o sa apara aproape toti razboinicii ca o parte din ei sunt inca in jungla si o sa filmam clip la o piesa care se numeste Mama Juana, pe care am compus-o fix acolo pe insula razboinicilor si le-am promis colegilor mei de la razboinici ca o sa facem asa o intalnire in clip si lasam toate supararile

in spate si…ramanem oameni si ne simtim bine si ne dam seama ca aceasta experienta ne-a hranit pe toti de acolo de la razboinici”, a povestit Mellina, pe contul ei de Instagram.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro