Momente emotionante in familia surorii lui Culita Sterp!

Ileana Sterp a impartasit imagini emotionante cu fanii ei. Parintele Ioachim a venit sa-i vada fetita.

In familia Sterp este bucurie mare, caci in doar cateva luni doi bebelusi au ajuns sanatosi si voiosi in bratele mamelor lor. Este vorba despre micuta Carla ce s-a nascut in luna mai si baietelul lui Culita Sterp, nascut acum o saptamana.

Ileana Sterp a impartasit recent cu fanii ei o fotografie emotionanta cu Parintele Ioachim si bebelusul.

Ileana Sterp nu s-a putut abtine si plina de emotie a impartasit cu fanii ei o fotografie mai mult decat emotionanta. Parintele Ioachim a venit sa o vada pe micuta Carla si chiar a tinut-o in brate, pentru a-i da binecuvantarea.

Se pare ca Parintele este bunicul sotului ei si slujeste in numele Domnului la Manastirea Magura. De asemenea, sora lui Culita Sterp a lasat si un mesaj langa fotografia postata.

loading...
„Bunicul sotului a venit sa o cunoasca pe Carla. Parintele Ioachim de la Manastirea Magura-92 de ani”, a scris Ileana Sterp.

Ileana Sterp le-a povestit fanilor ei si despre aspectele din viata de mamica, indiferent daca a fost vorba despre lucruri placute, dar si mai putin placute.

„Ceai nu i-am dat absolut deloc pana acum cateva zile si nici nu aveam de gand sa-i dau deloc pana la 6 luni pentru ca asa mi-a recomandat medicul…dar

am incercat niste picaturi pentru colici, nu au functionat si mama m-a certat destul de tare: de ce nu-i dai ceai, ca si eu v-am dat voua si a fost ok? Si am inceput sa-i dau ceai acum cateva zile ca sa vad daca functioneaza impotriva colicilor, daca o ajuta la ceva.

Pentru ca, seara pe la ora 9, Carla are durerile acestea de burtica si e destul de urat s-o vezi plangand si sa nu pot s-o ajut.
Si atunci incerc si asa cu ceai sa vad daca functioneaza. Ma gandesc eu logic ca nu are ce sa-i faca rau, cu toate ca mi s-a recomanda sa nu-i dau ceai”, a spus Ileana Sterp.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro