Nicole Cherry ar fi insarcinata!

Nicole Cherry isi tine sarcina secreta?! Circula zvonuri conform carora ar astepta un copil cu iubitul ei, Florin!

Nicole Cherry, in varsta de 22 de ani, este una dintre cele mai indragite artiste de la noi din tara. Cantareata traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de Florin, iubitul ei. Sambata seara, cei doi au petrecut cu ocazia zilei de nastere a lui Florin, partenerul artistei, alaturi de buni prieteni.

Ei bine, dupa ce Nicole a declarat, la inceputul acestui an, ca-si doreste foarte mult sa devina mamica, iata ca acum dorintele i-au cam devenit realitate. In ultimele imagini postate de cantareata, pe retelele sociale, inclusiv cele de aseara, se vede cum artista are ”burtica de gravida”.

Ori este insarcinata cu primul ei copil, ori a luat ceva in greutate! Surse Ciao spun ca celebra cantareata este insarcinata si urmeaza sa-si intemeieze o familie asa cum si-a dorit! Asadar, conform sursei citate, cunoscuta artista, Nicole Cherry urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Vedeta nu a confirmat si nici nu a infirmat pentru moment zvonurile legate de sarcina.

loading...
Pe contul sau de Instagram, Nicole a raspuns la mai multe intrebari, printre care si la una dintre cele mai incitante, aceea daca isi doreste sau nu sa devina mamica in perioada urmatoare. Un internaut a intrebat-o pe cantareata daca este insarcinata, insa aceasta a venit imediat cu un raspuns si acela a fost negativ.

Totusi, in momentul in care a mai primit o intrebare din partea unui internaut, in ceea ce priveste dorinta ei pentru copii, artista a dat raspunul urmator: ”Adevarat! Chiar trei”, semn ca artista isi doreste o familie numeroasa.

Nicole Cherry si Florin Popa formeaza o relatie de aproximativ trei ani si deja au planuri mari impreuna. Cei doi indragostiti locuiesc impreuna si sunt extrem de fericiti, acest lucru observandu-se si din fotografiile si videoclipurile postate pe conturile lor de socializare.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro