Oana Roman sustine ca Marius Elisei o curteaza din nou

Oana Roman si Marius Elisei au divortat in luna februarie a acestui an, dar au decis sa ramana in relatii bune, de dragul fiicei lor, Isabela. Recent, vedeta a marturisit ca fostul sot o curteaza din nou.

Oana Roman si Marius Elisei au divortat la notar pe 15 februarie 2021, dupa sapte ani de mariaj. La scurta vreme, cei doi au transmis printr-un mesaj video ca divortul a fost unul amiabil si ca vor ramane apropiati, de dragul fiicei lor, Isabela. De asemenea, au si o afacere pe care o conduc impreuna.

Chiar daca au trecut printr-o perioada dificila, acestia au reusit sa se inteleaga si sa-si creasca fetita in armonie. Oana si Marius se intalnesc des, au fost si in vacante impreuna cu Isabela, au petrecut Pastele impreuna, iar recent s-au relaxat pentru cateva zile in Poiana Brasov, potrivit Libertatea.

„A fost foarte frumos. Am prins vreme foarte frumoasa. Am stat intr-un hotel in care eu chiar imi doream sa merg. Nu stiu daca Marius a stiut sau a fost coincidenta, dar acolo a ales el sa mergem. Oricum nu mi-a spus, am aflat cand am ajuns acolo…”, a spus Oana Roman in cadrul unui emisiuni TV.

loading...
„Pentru Isa e foarte bine lucrul asta. Ea a fost foarte fericita ca ne-a avut pe amandoi. Ne-am vazut un pic mai des in ultima perioada, mai ales ca lucram si pentru site din nou”, a mai spus ea.

Chiar daca fostul sot da semne ca si-ar dori sa o recucereasca, Oana Roman a marturisit ca se gandeste bine inainte de a lua o decizie. „Sunt inca in faza in care cumpanesc foarte bine lucrurile. (…) Nu stiu ce sa zic…. Deocamdata, vedem …. El pare intr-o faza vizibil imbunatatita. De o saptamana incoace pare ca lucrurile s-au mai schimbat, dar eu vreau sa cumpanesc foarte bine”, a declarat vedeta.
Oana Roman s-a aratat totusi impresionata de gesturile romantice facute de Marius Elisei: „Da, e galant, e romantic. Ma curteaza. Imi cumpara flori. Mi se pare ca se poarta fix ca acum 8 ani, cand ne-am cunoscut. Pe 15 iunie am fi implinit 7 ani de la casatoria la biserica (…)”,a dezvaluit fiica lui Petre Roman.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro