Pepe si noua iubita au ajuns in fata altarului!

Pepe si noua sa iubita au o relatie din ce in ce mai serioasa. Desi nimeni nu se astepta ca artistul sa uite atat de repede de mama copiilor sai, iata ca cei doi au ajuns in fata altarului spre uimirea tuturor.

Soarele a rasarit si pe strada lui Pepe! Dupa un divort dureros se pare ca celebrul artist si-a gasit din nou linistea. Chiar daca a fost discret in ceea ce priveste relatia lui cu Yasmine Ody, fanii acestuia au ramas uimiti, dupa ce au vazut imaginile de la un eveniment special la care au participat cei doi.

„Nu vreau sa dau momentan nicio declaratie pentru ca suntem foarte la inceput. Daca vorbesc acum, m-as grabi. Nu e niciun secret si nu ascund ca as fi cu Yasmine, mai ales ca am pus acele filmulete cu noi pe Stories Instagram. Daca as spune vorbi acum ca am o relatie, si peste doua luni nu vom mai fi impreuna… Intelegeti de ce nu vreau sa vorbesc”, a spus Pepe in urma cu cateva saptamani, potrivit click.ro.
loading...
Cu toate acestea, indragostitii au fost prezenti la botezul copilului unui apropiat de-al artistului, unde chiar Pepe a fost nas. Acolo cuplul a mai facut un pas important in relatie, mai exact, noua iubita a cantaretului le-a cunoscut pe fetitele sale.

„Normal ca-mi doresc sa ma casatoresc din nou cu acte. Daca as avea o relatie, care este extrem de posibila, pana la urma, poate mai urmeaza inca un copil, nu ai de unde sa stii… Dar ce facem, ma? Ne castram? Ne eutanasiem? Daca asa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi urmatoarea iubita, urmatoarea relatie de frumusetea de a avea un copil? Adica eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce sa nu oferi sansa fiecarei femei din viata ta? Te plimb, te respect, iti fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte si iubeste-ma”, a mai spus Pepe.

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro