Pepe vrea sa se casatoreasca din nou

Pepe vrea sa se casatoreasca din nou. Chiar daca multa lume nu se astepta la asemenea afirmatii, artistul a recunoscut ca nu are nimic impotriva sa faca o noua nunta, ba chiar si inca un copil, daca ar fi cazul.

Pepe vrea sa se casatoreasca din nou. Desi are o relatie in acest moment, se iubeste cu make-up artista Yasmine Ody, in varsta de 26 de ani, a recunoscut ca nu si-a dorit divortul de Raluca Pastrama.

„Raluca a pus punct. Cumva, viata mea de acum este suma tuturor intamplarilor din viata mea. Am inteles ceva din fiecare etapa a vietii mele. Nu mi-as fi dorit sa divortez. Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie. In momentul ala nu intelegeam de ce se intampla. Daca as fi facut altfel, as fi avut de tras foarte mult”, a declarat Pepe.

Pepe spune ca vrea sa lase trecut in spate si se focuseaza pe viitor. El nu exclude chiar aparitia unei noi casatorii sau chiar a unui copil. „Normal ca-mi doresc sa ma casatoresc din nou cu acte. Daca as avea o relatie, care este extrem de posibila, pana la urma, poate mai urmeaza inca un copil, nu ai de unde sa stii… Dar ce facem, ma? Ne castram? Ne eutanasiem? Daca asa vrea Dumnezeu! Dar de ce?

loading...
Dar de ce privezi urmatoarea iubita, urmatoarea relatie de frumusetea de a avea un copil? De ce sa nu oferi sansa fiecarei femei din viata ta? Te plimb, te respect, iti fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte si iubeste-ma”, a mai spus artistul la Antena Stars.

Pepe s-a afisat pentru prima data in public alaturi de noua femeie din viata lui. Cei doi au petrecut in week end la o terasa alaturi de prieteni, apoi au fost surprinsi sarutandu-se.

Fosta sotie a lui Pepe a avut o prima reactie dupa ce artistul s-a afisat alaturi de noua femeie din viata lui la doar patru luni de la divort. „Pepe a fost mereu un barbat care ofera dragoste. El are nevoie de atentie, aproape in permanenta. Asa este el construit si cred ca asa si trebuie inteles!”, a spus Raluca Pastrama pentru Playtech.

Aceasta a mai dezvaluit ca ea a fost cea care a pus punct casniciei cu cantaretul deoarece simtea ca lucrurile nu mai functionau in relatia lor de ceva vreme: „Am luat greu decizia, dar, odata luata, nu a mai fost cale de intoarcere. Fiecare dintre noi avem acum viata noastra, dar, asa cum am mai spus-o, noi avem impreuna doi copii minunati, care se vor bucura mereu de toata caldura si de toata atentia noastra!”.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro