REACTIA LUI SILVIU ANDREI, DUPA CE FULGY A INSINUAT CA DJ-UL AR CONSUMA DROGURI

Silviu Andrei a avut o prima reactie dupa ce Fulgy a insinuat ca DJ-ul ar consuma droguri. Apropiatii lui Silviu au sarit imediat in apararea lui.

Fulgy a fost invitat in cadrul emisiunii lui Dan Capatos si a facut o serie de dezvaluiri si acuzatii uluitoare. La un moment dat, fiul Clejanilor a facut un gest cu mana, insinuand ca Silviu Andrei ar consuma droguri. ”Pot sa fiu DJ la voi aici, ca Silviu nu prea baga bine (n.r. – muzica), el baga bine altceva pe la Nuba”, i-a spus Fulgy lui Dan Capatos.

Dupa acuzatiile care i s-au adus, Silviu Andrei a reactionat. DJ-ul a publicat un mesaj pe contul sau de Facebook in care marturiseste ca nu este suparat pe Fulgy. Ba chiar l-a laudat si a spus ca ii poarta un respect imens atat lui, cat si familiei sale.

Silviu le-a marturisit, insa, prietenilor virtuali ca nu intelege de ce derapeaza Fulgy intr-un asemenea hal si totodata spera ca tanarul sa isi revina cat mai curand.

loading...
”Fulgy… N-am cum sa ma supar pe el. N-am de ce. E un copil senzational de talentat si un artist de exceptie. Nu inteleg de ce derapeaza asa. Sper sa fie bine cat mai curand. Eu il respect mult si pe el si familia lui. Cat despre droguri si gestul gratuit pe care l-a facut in aceasta seara in direct la #XNS la adresa mea, raman la fel de senin.
Nu m-am drogat niciodata si nu o s-o fac. Nu inteleg rostul drogurilor dar nu ii judec pe cei care le consuma. E alegerea fiecaruia. Eu sunt categoria sprit. Mult sprit, sprit asumat. Asa m-a invatat Gigi Dinica. Sanatate!”, a scris Silviu Andrei pe Facebook. Iar prietenii sai apropiati au sarit in apararea lui.
”Gogule, daca si tu te droghezi/te-ai drogat, e clar! Te cunosc mai bine decat ma cunosc pe mine! Mai repede si mai sigur gasesti acul in carul cu fan decat substante interzise la tine in sange… De sprit, nu bag mana in foc!???Confirm ca noi doi am baut cel putin O cisterna de vin! /Confirm ceea ce spui,dupa sute de sprituri facute cu tine! Love u bro’?/ Silviu? Mare spritar! Cat despre droguri? Bag mana in foc pentru el ca nu…”, au fost cateva dintre comentariile prietenilor DJ-ului.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro