Sorin Puscasu de la Survivor Romania ii declara razboi lui Alin Salajean

Sorin Puscasu de la Survivor Romania, dezvaluiri despre fostul sau coleg, Alin Salajean.

Sorin Puscasu si Alin Salajean de la Survivor Romania 2021 nu au fost cei mai apropiati coechipieri din echipa Razboinicilor. Dupa ce a plecat din competitia din cauza problemelor medicale, Alin Salajean si-a aratat in continuare sustinerea pentru Albert Oprea, pe care il si vede castigator.

De multe ori, fostul concurent si-a spus fara echivoc parerea despre Sorin Puscasu, care se afla de multe ori in conflict cu Albert.
De la venirea sa in tara, Sorin Puscasu a evitat sa vorbeasca despre Alin Salajean. Lucrurile urmeaza sa se schimbe, sustine Razboinicul. Sorin Puscasu le-a dezvaluit fanilor sai de pe Instagram ca a aflat recent despre tot ce se vorbea despre el cand era in competitia din Republica Dominicana, iar lucrurile nu vor ramane asa.
„Stiti ce mi-au auzit urechile? Ca am un caracter jegos. Eu nu stiu ce s-a intamplat pe acasa, dar am vazut schimbare in niste oameni si s-ar putea sa urmaresc ce s-a intamplat cat inca eram in competitie. Mai e si ceva putred in mine, numele meu nu este Sorin, este Sorina am inteles, asa m-a intitulat o fetita care nu a avut curaj sa se lupte cu mine fata in fata.
loading...
Pregatiti-va ca, in curand, urmeaza sa demontez tot si nu pentru mine, ci pentru ca ati dat in familie, iubita si au suferit foarte mult din cauza voastra. O sa va demontez pe toti. Va pup!”, a spus Sorin Puscasu, la Instastory.

Sorin Puscasu de la Survivor Romania 2021 sustine ca numele sau nu mai este pomenit de cand s-a intors in tara pentru ca scopul a fost deja indeplinit. Criticile pe acre le-a primit in perioada in care se afla in Republica Dominicana aveau ca strategie eliminarea sa din competitie.

„De cand am ajuns acasa s-a facut toata lumea cuminte. Nu mai e nimeni cu papagalul, nu mai vedeti nimic pe internet despre mine. De ce? Scopul a fost ca eu sa ies din emisiune. Din pacate am iesit din competitie si am inceput sa primesc foarte multe clipuri. Mi-au dat de inteles ca foarte multi aveti curaj doar in spatele unui telefon, in spatele unei tastaturi. Nu stiam de toata treaba asta. Pentru mine se incheiase Survivor, dar s-ar putea sa se deschida altceva. Ati lovit unde nu trebuia. Sunt satul de ipocrizie, eu stiu toate dedesubturile, eu intotdeauna am zis adevarul si v-a deranjat treaba asta. Ati zis: Unde pot sa ma lupt cu Sorin? Cred ca de acasa, in timp ce el e in competitie si nu se poate apara. Dar voi nu stiati ca se termina Survivor si vin acasa? Imi pare rau pentru voi”, a incheiat Sorin Puscasu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro