Sorin Puscasu, despre falsitatea lui Albert

Sorin Puscasu si Bogdan Urucu au vorbit despre ce se intampla in tabara albastra!

Sorin Puscasu a fost unul dintre cei mai controversati concurenti de la Survivor Romania 2021. Pe ultima suta de metri, inainte sa plece din competitia fenomen de la Kanal D din cauza medicale, Sorin a pus capat scandalului cu Albert, cel care a iesit favoritul publicului de multe ori.

Intre Albert si Sorin a existat de-a lungul emisiunii un conflict, ce a starnit valva printre oamenii de acasa. Dupa ce a iesit de la Survivor, Sorin inca mai este intrebat despre fostul coechipier. Ei bine, un internaut i-a dat dreptate lui Sorin in legatura cu Albert, pe vremea cand Puscasu spunea despre Oprea ca este fals.

” Eu n-am mintit niciodata cu nimic si n-am facut strategii.

loading...
Daca facem strategii, jucam total altfel”, sustine Sorin Puscasu.

Fostul razboinic, Bogdan Urucu, a tinut sa spuna cateva cuvinte despre conflictul din tabara albastra, dintre fete si baieti. ”Cata rautate. In primul rand, vreau sa precizez faptul ca nu am nimic cu Albert, nu am nimic cu Marius, cu Andrei, cu fetele nici atat.

Vorbeam doar in contextul faptului ca, avand in vedere ca Maria este o fata de doar 20 de ani si ca jocul, nejocul, ce cred unii dintre voi ca a fost acolo, ca au jucat fetele murdar…pana la urma, Maria este o fata, iar Albert este un barbat, ar trebui sa fie. Cumva mi s-a parut urat faptul ca dupa ce, perioada asta scurta de o luna in care eu am stat acolo, Maria i-a fost alaturi, iar acum el a facut-o sa planga…

Prieteni sunt cu toti, chiar m-am intalnit si acum o saptamana si cu cei pe care nu i-am prins in competite. Imi doresc sa castige unul dintre razboinici si ata, indiferent care o fi el. Frumos ar fi ca pana la finalul competitiei sa se sustina unul pe altul, ca doar pe ei s-au avut de la inceput”, a spus Bogdan Urucu, despre scandalul dintre razboinici.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro