Tatal Andrei arunca bomba

Tatal Andrei Maruta a facut declaratii referitoare la scandalul momentului dintre ginerele lui si Alex Velea!

Mihai Alexandru, tatal Andrei Maruta, a facut declaratii cu privire la scandalul momentului dintre Alex Velea si ginerele sau, Catalin Maruta. Totul dupa ce Alex Velea a declarat, intr-un podcast, faptul ca-si dorea o colaborare muzicala cu Andra, insa din cauza comportamentului sotului ei, aceasta a picat.

„Nu mi-a placut niciodata sa generez scandaluri, nu imi place nici sa le amplific. Dar uneori simt nevoia sa dau replica, pentru ca ma simt prea atacat. E aiurea ca se iau de familie, daca au ceva cu mine, sa imi spuna in fata.

Nu e genul meu sa improsc cu noroi in stanga si in dreapta. Cu Maruta de asta m-am si certat, ca tocmai pe ei ii invita si le punea intrebari despre nevasta-mea. M-a jignit prea rau, si a jignit-o pe nevasta-mea. Daca foloseam numele nevestei lui, daca as fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred ca mai punea textul ala, ca la sfarsit sa spuna ca suntem barbati si sa ne strangem mana”, a declarat Alex Velea, la un post de televiziune.

Mihai Alexandru ii este si tata, dar si impresar Andrei Maruta. Acesta a marturisit pentru FANATIK.ro ca fiica lui sta departe de aceste certuri si ca nu o intereseaza ce face Catalin la televizor pentru ca fiecare este cu cariera lui.

loading...
” O spun, la modul serios, si ca manager, dar si ca tata al Andrei. Pe Andra nu o intereseaza ce face Catalin la televizor, este strict treaba lui. Fiecare isi vede de cariera lui, nu se amesteca lucrurile.

Eu mi-am crescut copiii sa fie artisti, si asta si sunt, au cariere serioase in spate. Si asta fara sa se implice in tot felul de discutii nu tocmai potrivite pentru statutul lor.
Andra il respecta pe Alex si o respecta pe sotia lui, pe Antonia. S-a pus in repetate randuri problema sa colaboreze, nu cred ca nu o vor face, la un moment dat. Da, e adevarat, acum nu este niciun proiect de colaborare, dar pe viitor nu trebuie exclus. Ei sunt artisti, nu au de ce sa fie suparati unul pe celalalt. Iar eu ma inteleg bine cu Alex Velea si cu Antonia, ii respect, ii iubesc, am colaborat excelent de fiecare data cand a trebuit cu ei”, a marturisit tatal artistei, pentru sursa citata.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro