UPDATE Michele Merlo a murit! De ce boala suferea cantaretul

Catnaretul Michele Merlo, in varsta de 28 de ani, a ajuns in stare grava la spital.

UPDATE: Cantaretul Michele Merlo, in varsta de 28 de ani, s-a stins din viata la Spitalului Maggiore din Bologna, dupa ce fusese internat la terapie intensiva. Artistul a suferit recent o hemoragie cerebrala declansata de o leucemie fulminanta, motiv pentur care a fost supus unei operatii de urgenta.

Medicii i-au dat sanse mici de supravietuire, iar familia lui Michele Merlo a facut anuntul trist in urma cu putin timp.
Michele a uimit Italia cu vocea sa, in urma cu ceva timp, la X Factor. De atunci, el a devenit extrem de iubit de catre fani. Acum toti il plang.

„Michele se simtea rau de cateva zile si a mers la spital, confundand simptomele descrise cu o alta forma virala banala si a fost trimis acasa.

loading...
Avea o migrena severa de zile intregi, dureri la nivelul gatului, un semn tipic al leucemiei. Nu avem un raport medical, ci o bratara cu coduri de bare pe care o am acasa. Si un mesaj vocal pe care fiul meu l-a trimis iubitei in care spune „sunt suparat, mi-au spus ca am umplut camera de urgenta degeaba’. In schimb, era obosit. A facut sport, nu a baut, nu a consumat niciodata droguri, i-a placut viata buna, a mancat bine”, a declarat Domenico, tatal lui Michele Merlo.
Stirea initiala: Michele Merlo a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a suferit un accident vascular. Cantaretul in varsta de 28 de ani, cunoscut sub pseudonimul de Mike Bird, a fost operat de urgenta, dupa ce a intrat in coma. Artistul a a suferit un accident vascular in timp ce se afla la casa unui prieten din Bologna.

Domenico, tatal cantaretului Michele Merlo, a facut primele declaratii despre starea fiului sau.

„Michele a suferit o interventie chirurgicala foarte delicata, este acum intr-o coma farmacologica, dar sperantele de recuperare sunt reduse doar la o licarire”, a transmis Domenico, tatal lui Michele Merlo.

O studenta de 19 ani la Medicina a primit a doua sansa la viata. Tanara a fost transportata cu elicopterul la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, a fost operata pe creier de o tumora extrem de rara.

„Dupa investigatiile facute in Spitalul de Neurochirurgie am descoperit ca tanara aflata in coma de gradul III avea o tumora la nivelul trunchiului cerebral, situata intre creier si maduva.

In termeni medicali este vorba despre un chist neuro enteric, un chist tumoral de 4 cm, o tumora extrem de rara. Interventia chirurgicala a durat aproximativ trei ore si a fost un real succes, tanara pacienta si-a revenit din coma, iar starea sa este stabila.

Impreuna cu echipa medicala am reusit sa eliminam complet tumora, lucru care a dus la o noua sansa la viata pentru tanara de 19 ani”, a transmis Doctor in Neurochirurgie, Sef Lucrari, dr. Lucian EVA, manager Spitalul Clinic de Urgenta „Prof. Dr. N. Oblu” Iasi, potrivit BZI.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro