VIORICA SI IONITA DE LA CLEJANI DIVORTEAZA DIN CAUZA PROBLEMELOR CU FULGY?

Viorica si Ionita de la Clejani se afla in pragul despartirii? Cantareata a aparut singura la un eveniment privat unde a fost invitata sa cante.

De obicei, Viorica este insotita de Ionita la toate evenimentele muzicale si canta impreuna. De aceasta data, tocmai la evenimentul organizat de Augustin Viziru, cu persoane publice, din lumea mondena, Viorica s-a prezentat singura.

Imbracata intr-o rochie lunga, neagra, extrem de eleganta, Viorica de la Clejani a cantat piese celebre, a dansat alaturi de cei prezenti, pentru moment uitand astfel de problemele pe care le are cu Fulgy si care o macina zi de zi.

Augustin Viziru i-a rupt turta fiicei lui, de un an, si a invitat taraful Clejanilor pentru a face atmosfera de sarbatoare in cinsta fetitei sale. Nimeni nu se astepta, insa, ca Ionita sa lipseasca cu desavarsire de la eveniment.

loading...
”A ajuns lumea sa imi dea mesaje de condoleante pe Facebook. Dar se poate asa ceva? Lasa-ma Ionita sa vorbesc ca nu mai pot. Lumea ne doreste raul si se bucura atunci cand nu ne este bine! Sunt copiii mei si eu ii sustin asa cum sunt. Asta e copilul meu. Ce sa fac acum, sa il omor? In tara asta nu vrea sa ma vada nimeni bine, dar daca apari cu lucruri negative, atunci esti vazut si promovat. A gresit si asta e. Sa ma lase toata lumea in pace! Sunt foarte nervoasa si suparata pentru ca Fulgy e judecat. Ce a facut? A luat de la gura cuiva? A luat banii cuiva? Sa fie lasat in pace si el si toata familia mea. Sa ma lase Ionita sa vorbesc si eu ca sunt mama lui pana la urma”, a marturisit Viorica de la Clejani, citeaza Cancan.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro