Viorica si Ionita de la Clejani, reactie neasteptata despre Fulgy si Margherita

Viorica si Ionita de la Clejani au avut prima aparitie la TV, dupa scandalurile in care fiul lor, Fulgy, a fost implicat in ultima perioada. Invitati in emisiunea lui Catalin Maruta, cei doi au spus ce se intampla in aceste momente cu baiatul lor si au vorbit despre episodul in care Politia a venit acasa la Fulgy.

Viorica si Ionita de la Clejani au venit in emisiunea lui Catalin Maruta de la PRO TV, unde si-au lansat cea mai noua melodie, in colaborare cu Connect-R. Evident, subiectul care tine prima pagina a ziarelor de cateva zile a fost atins. Viorica si Ionita de la Clejani au vorbit despre ceea ce se intampla in acest moment cu Fulgy, dupa ce acesta ar fi fost internat la Spitalul de Psihiatrie.

‘Nu se vorbeste despre noi. Se vorbeste doar despre Fulgy si punct. (…) Toti se intrec pe vizualizari si followers. (…) E decizia lui daca el nu mai vrea sa cante’, a spus Viorica de la Clejani. Desi artista a fost mai rezervata in declaratii, sotul ei a vorbit mai mult despre acest subiect.

Ca orice parinte care-si apara copilul, Ionita de la Clejani a declarat ca nu el a sunat la Politie pentru a-l reclama, ci ca oamenii legii s-au deplasat acasa la Fulgy pentru o declaratie in ceea ce priveste evenimentul neplacut in care i-au suspendat permisul de conducere, sambata seara. Ionita de la Clejani isi apara copilul, desi in comunicatul oficial de la Politie se arata ca tatal ar fi sunat sa-si reclame fiul. „In seara de 06 iunie 2021, la Sectia 11 Politie s-a prezentat un barbat, care a sesizat faptul ca fiul sau il ameninta atat pe el cat si pe alte persoane prin intermediul retelelor de socializare, dar si ca tanarul a afirmat ca intentioneaza sa isi faca rau. Politistii l-au depistat si l-au condus la sediul subunitatii pentru stabilirea situatiei de fapt si de drept’, scrie in comunicatul Politiei.

loading...
Ionita de la Clejani sustine ca Fulgy nu este internat, iar comportamentul lui ar fi din cauza vedetelor internationale pe care le urmareste si care se bucura de succes colosal. Tanarul si-ar dori sa fie in centrul atentiei si tocmai din aceasta cauza ar fi intrat in tot felul de probleme, dupa cum a lasat Ionita de la Clejani sa se inteleaga, ocolind clar subiectul drogurilor.
‘Nu a ajuns la Politie. Politia a venit acasa ca sa ia o declaratie. Nu am chemat eu Politia. La momentul acesta, tu Maruta ai dat raspunsul. Fulgy si-a dorit sa se vorbeasca despre el. El se inspira de la artistii din America si abordeaza felul lor de a se promova. Cand a facut muzica clasica nimeni nu a intrebat de el. El are o emisiune online, iar cand a vazut ca face lucrurile astea… presa vorbeste despre el. Fulgy este in conflict cu Politia de cateva zile. La momentul acesta s-a oprit si isi reia activitatea. (…) Fulgy nu este internat. Locuieste singur. Acesta e modelul de promovare pe care el si-l doreste. E major si nu pot sa-l oblig sa faca altceva. (…) Fulgy este foarte talentat si este extrem de inteligent si frumos. (…) El isi doreste sa devina amfitrion. Cand incepi sa faci lucrurile astea ca si Kardashian, ca si Cardi B. Sambata i-a luat permisul, duminica nu mai stiu ce s-a itamplat, aseara a dat o declaratie, acum s-a oprit. Nu putem fi de acord cu toate lucrurile care se scriu in presa, dar nici nu putem sa le spunem noi ce sa faca. El urmeaza modelul Snoop Dogg.’, a declarat Ionita in emisiunea La Maruta.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro