Vlad Gherman si-a ingrijorat teribil fanii!

Vlad Gherman si-a speriat ingrozitor urmaritorii din mediul online, cu ultimele postari facute! Ce s-a intamplat mai exact cu tanarul actor!

Vlad Gherman pare ca a luat numai decizii radicale, dupa despartirea de Cristina Ciobanasu. Tanarul artist a anuntat, acum ceva timp, ca vrea sa faca mai mult sport si sa tina anumite diete pentru a arata din ce in ce mai bine. Nu ar fi asta problema, caci fanele lui il vor si asa, mai ales dupa ce s-a rupt lantul de iubire cu Cristina Ciobanasu! Artistul si-a ingrijorat urmaritorii de pe Instagram, dupa ce a postat mai multe imagini cu el, anuntand ca nu a mancat nimic timp de 24 de ore. Dieta sau nu, actorul pare ca nu s-a simtit chiar bine, dupa cum a confirmat chiar el.

Vlad Gherman a facut si putin haz de necaz, la fel ca orice alt roman, cum ca daca nu mai posteaza nimic pe Instagram, lumea sa stie si sa-l caute prin spitale.

Gluma-i gluma, insa se pare ca actorul nu se simtea foarte bine dupa ce n-a mancat nimic timp de o zi intreaga.

Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu au trait o frumoasa poveste de dragoste ani buni, insa care s-a sfarsit acum ceva timp, cand nimeni nu se astepta. Cei doi actori au avut nevoie de ajutor specializat dupa ce au pus punct relatiei, iar Vlad Gherman a recunoscut ca inca se vindeca.

loading...
” Am ajuns la psiholog, ma ajuta foarte mult. Prietenii, parintii, oricat ar incerca sa fie obiectivi, sunt de fapt subiectivi. La psiholog, lucrurile stau diferit, imi spune totul verde in fata. Nu ma mai deranjeaza sa ma vad zilnic cu ea. M-am detasat complet. Eu vreau sa ma fac bine. Nu am ajuns sa ma vindec total, nu stiu inca ce sa fac, este un pic ciudat, nici nu simt nevoia sa interactionez cu alte fete.

Am agonizat o perioada cand o vedeam la filmari. Si ea merge in continuare la psiholog”, a dezvaluit Vlad Gherman, in cadrul unei emisiuni TV.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro