Adela Popescu, prima fotografie alaturi de cei trei baieti ai ei.

Adela Popescu s-a fotografiat alaturi de cei trei copii si a urcat imediat captura pe Instagram, pentru urmaritorii sai.

Frumoasa actrita mai are putin pana il va aduce pe lume pe ce de-al treilea baietel al cuplului si va deveni, din nou, mama.

Cateva zile ii mai despart pe Adela Popescu si pe sotul ei, Radu Valcan, de marele eveniment din viata lor. Familia se va mari cu inca un membru, ceea ce nu poate decat sa le aduca bucurie celor doi parinti.

Recent, vedeta s-a fotografiat cu cei doi baietei, alaturi de burtica de gravida, si chiar a glumit putin pe seama faptului ca cei care au creat Instagramul nu s-au gandit sa faca si un emoji cu 3 baieti, pe care ea ar fi putut sa il foloseasca

loading...
la descrierea pozei: „Cu toti trei baietii[…] Nu exista emoticon cu trei baieti. Pesemne ca nici prin gand nu le-a trecut creatorilor ca mai sunt si astfel de variante pe lume”, a scris actrita amuzata de situatie.

Adela Popescu se poate considera o femeie norocoasa din toate punctele de vedere, caci are un sot care o adora si alaturi de care si-a intemeiat o familie frumoasa.

Fosta prezentatoare tv trece prin clipe unice in momentul de fata, cand mai are atat de putin pana sa nasca.

Frumoasa blonda este coplesita de emotii care mai de care si , chiar daca a mai trecut prin doua nasteri, este putin ingrijorata de modul in care o sa decurga a treia si de travaliul prin care o sa treaca, pentru ca, nici de aceasta data, nu s-a pus problema cezarienei. Ca si in cazul celorlalti copii, vedeta a ales sa aduca bebelusul pe lume pe cale naturala.

Adela a tinut sa impartaseasca si cu cei care o urmaresc cateva ganduri pe care i le transmite viitorului membru al familiei, alaturi de o fotografie in care isi tinea mana pe burtica de gravida: „Toata lumea imi spune sa vorbesc cu tine, tu stii ca o fac. Dar iti spun chestii de-astea patetice, de dragoste. Si, desi fac toate astea, imi e foarte teama sa incerc sa te conving de momentul in care sa vii sa ne cunosti. Caci, pe cat de nerabdatoare sunt sa iti simt pielicica de pisoi de pieptul meu, pe atat de ingrozita de travaliul prin care o sa-ti faci intrarea. Pardon, iesirea ?. Asa ca m-am hotarat sa ma las in voia ta pentru ca stiu ca impreuna o sa ne iasa cum nu se poate mai bine.”, a scris actrita pe contul ei de Instagram.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro