Adevaratul motiv pentru care s-au despartit Anda Adam si Victor Slav.

Anda Adam si Victor Slav au avut o relatie de lunga durata care s-a soldat cu despartire. Care a fost motivul real care a dus la separare?

Anda Adam si Victor Slav au fost impreuna mai bine de sase ani si cand toata lumea ii vedea mergand spre altar, iata ca cei doi si-au anuntat despartirea. Cu toate astea, niciunul nu a oferit detalii legate de motiul real al separarii. Acum, s-au aflat detalii noi despre relatia tumultoasa din trecut.

Cand s-a aflat ca Anda Adam si Victor Slav nu mai sunt impreuna, vestea a venit ca un soc pentru toti avand in vedere ca cei doi erau impreuna de ceva timp si toata lumea astepta o nunta.

Cei doi indragostiti se afisau intotdeauna impreuna, insa la un moment dat s-a produs ruptura care nu a fost prea mult dezbatuta.

Un simplu comunicat de presa a fost transmis la vremea respectiva si cam atat, semn ca cei doi au vrut sa-si tina motivele ascunse.

loading...
„Anda si Victor isi rezerva dreptul la intimitate. Cei doi au luat aceasta decizie de comun acord si sunt hotarati sa mearga pe drumuri separate. Ambii sunt de parere ca aceasta e cea mai buna solutie si sunt convinsi ca vor ramane buni prieteni!”, se arata in comunicatul de presa de la vremea respectiva.

Dupa despartire, au aparut speculatii referitoare la motivele separarii celor doi. Se pare ca Victor Slav si-ar fi dorit o familie, pe cand Anda dorea sa se concentreze mai mult pe cariera, neavand timp sa se ocupe de un copil, in cazul in care l-ar fi facut.

„Din ceea ce stiu eu, Victor a tot insistat pe tema unei casatorii, dar Anda il tot ducea cu vorba.
De altfel, el isi dorea si copii, dar ea sustinea tot timpul ca nu este momentul, ca pe primul loc este cariera si ca nu ar avea timp din cauza profesiei sa se ocupe si de un bebelus.

Probabil ca el s-a saturat sa fie a cincea roata la caruta si, vazand ca nu ajung la o intelegere, a decis ca e cazul sa puna capat relatiei, mai ales ca, in ultimele cateva luni, se vedeau extrem de rar, iar momentele romantice erau inexistente”, a spus un apropiat al cuplului.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro