Alex Velea, dezvaluiri cutremuratoare despre viata lui Zanni

Alex Velea, cel mai mare sustinator al lui Zanni de la Survivor, a fazut dezvaluiri emotionante despre tanarul concurent.

Alex Velea si-a aratat sustinerea pentru Zanni inca de cand el a intrat im competitia Survivor romania. Atat artistul cat si iubita lui, Antonia, spera ca Zanni va fi marele castigator al competitiei Survivor Romania si ca se va intoarce acasa cu trofeul. Din banii castigati, Zanni si-a cumpara o casa a lui, dupa ce a trait toata viata in orfelinate si camine.

De altfel, Alex Velea a facut dezvaluiri emotionante despre viata pe care a avut-o Zanni si a spus ca tanarul a trecut prin celip extrem de grele, prin care niciun copil nu ar trebui vreodata sa treaca. In ciuda greutatilor la care l-a supus viata, Faimosul nu a vorbit prea mult despre asta in timp ce se afla in competitie si nici nu a incercat sa atraga simpatia publicului povestind despre neajunsurile din copilarie.

„Sincer, eu nu stiu daca as fi in stare sa fac fata stresului de acolo. Eu sufar de dorul nevestei, al familiei. De asta Zanni a fost un candidat perfect, noi suntem familia lui, nu are mama, nu are tata, nu are un acoperis deasupra capului. El si-a scutit banii de chirie cand a plecat. (…) Il iubesc pe copilul asta, il stiu de vreo doi ani, stiu cat de greu a trait si prin cate a trecut, lucruri pe care copiii nu ar trebui sa le traiasca sau sa le vada.

loading...
Au fost sarbatori pe care nu le-a trecut, zile de nastere pe care nu le-a sarbatorit, dar nu vreau sa il fac o victima. Tin la el pentru ca e un om talentat, e un om integru. El mi-a dat mesaj si mi-a spus „Da-mi putere ca sa dau putere” si cand l-am vazut cu tatuajele alea pe fata am crezut ca este un prajit, dar este un copil foarte cuminte.

Abia astept sa vina acasa, sa il luam in brate. Orice s-ar intampla, el este castigator pentru noi. Dar el merita cu adevarat sa fie Survivor. A luat puncte, a facut gesturi nobile, a empatizat cu colegii atunci cand a trebuit. (…) Cred ca ar fi marea dezamagire a Romaniei, daca Zanni nu va castiga. A facut tot ce era de facut, a aratat tot ce era de aratat.

Eu nu cred ca as fi rezistat. Daca parintii lui il vad, cred ca le pare rau ca l-au lasat in urma, vazand un astfel de copil. Sper sa fim familia pe care si-a dorit-o, sa il influentam pozitiv. (…) Cred ca in primele saptamani va sta la noi acasa sa isi intre in normalitate”, a spus Alex Velea, prin videocall, in cadrul emisiunii Stafeta mixta.

„Principalele impedimente pentru mine ar fi dorul de familie, dar la el sunt putine persoane de care sa ii fie dor, si foamea, dar Zanni era obisnuit, a facut foamea de cand era mic, prin camine, prin orfelinate, era obisnuit cu genul asta de trai si eram sigur ca o sa reziste pana la final.

Eu cred ca vectorul care il conduce si dorinta de a castiga este aceea de a avea o casa pentru ca a trait fara un acoperis deasupra capului si cu banii stransi acolo ar putea sa isi ia o casa. Nu vreau sa il victimizez, dar e purul adevar”, a mai spus Alex Velea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro