Alexandra Stan a dat primele detalii despre nunta.

Alexandra Stan a vorbit despre nunta, cum va arata rochia de mireasa, dar si cine sunt nasii alesi.

Alexandra Stan si Emanuel si-au unit destinele in urma cu doar cateva saptamani. Frumoasa cantareata a surprins pe toata lumea, dupa ce a facut primele declaratii despre cununia civila.

In urrma cu putin timp, fosta concurenta de la Survivor Romania a decis sa vorbeasca despre cum va arata nunta propriu-zisa, la ce rochie de mireasa s-a gandit, dar si cine sunt nasii cuplului.

Cei doi indragostiti s-au gandit deja la organizarea nuntii, insa nu au hotarat nici data si nici locatia. Insa, acestia au amanat momentul din cauza restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus. Cum lucrurile s-au mai relaxat in ultima perioada, Alexandra si Emanuel au inceput sa se gandeasca la petrecere.

„Vrem si noi o petrecere, mai ales ca ne dorim foarte mult sa fim cu prietenii; atat eu, cat si Emanuel avem multi prieteni si chiar ne pare foarte rau ca nu au fost alaturi de noi, nu am avut cum sa ii invitam, pentru ca am facut in secret. Acum am vazut ca s-a mai relaxat un pic situatia cu nuntile si ne gandim serios sa organizam petrecerea, dar nu stim inca data si locatia”, a declarat Alexandra Stan, potrivit VIVA.

loading...
In continuare, artista a spus ca s-a gandit si la cum o sa arate rochia de mireasa. Tinand cont de faptul ca la cununia civila a fost imbracata in costum popular, acum isi doreste ceva in care se simta printesa.

„Imi doresc sa fiu o mireasa printesa, mai ales ca la nunta am fost, asa, mai eleganta, iar la cununia civila am fost tarancuta.

Acum imi doresc sa fiu printesa. Imi doresc sa am o rochie clasica, mare, cu corset, cum a avut Mariah Carey la prima ei nunta. Si, bineinteles, nu ne dorim nimic iesit din comun, dar vrem sa fie pe plaja, pentru ca amandoi suntem indragostiti de mare”, a mai adaugat artista.

Cat despre nasii pe care i-au ales, se pare ca Alexandra si Emanuel s-au sfatuit cu parintele Zenovie, care le-a recomandat un cuplu simpatic din Bucuresti.

Potrivit spuselor vedetei, cei doi au devenit parte deja din familie.

„Nasii sunt cei mai frumosi oameni si cei mai potriviti parinti spirituali, pe care putea sa ii trimita Dumnezeu. Chiar au fost alesi cu ajutorul parintelui Zenovie, de la Manastirea Nechit, din judetul Neamt, care ni i-a recomandat pentru ca nu ne gaseam nasi, fiind totul foarte din scurt. Este o familie foarte frumoasa, care locuieste in Bucuresti, au doi copii, sunt doi oameni respectuosi, tineri, credinciosi. Sunt parte din familie deja”, a incheiat aceasta.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro