Anamaria Prodan, luata in vizor de Fulgy

Fulgy a pus ochii pe Anamaria Prodan. Fiul Clejanilor a postat pe retelele de socializare un instastory cu sotia lui Laurentiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, luata in vizor de Fulgy. Aflat in arest la domiciliu dupa ce a lovit si talharit un jurnalist Romania Tv, lui Fulgy i s-au aprins calcaiele dupa fiica Ionelei Prodan.

Fiul Clejanilor socheaza din nou pe retelele de socializare. De data aceasta, fiul Clejanilor a luat o fotografie cu sotia lui Laurentiu Reghecampf de pe retelele de socializare in care impresara apare stand in pat si a postat-o pe Instagram. Mai mult, Anamaria a fost mentionata in instatory-ul lui Fulgy.

„Buna dimineata, vtm. Ce faci, iti fac cafeaua?’, a scris fiul Clejanilor alaturi de fotografia cu Anamaria Prodan.

loading...
Reamintim ca recent, Fuly voia sa o cucereasca pe Andra Volos de la Puterea Dragostei.

Fiul Vioricai si lui Ionita de la Clejani a postat un instastory in care anunta ca a gasit-o pe Elodia.

”Dragii mei, sunt Mister Moft si am de facut un anunt foarte important: am gasit-o pe Elodia! Nu pot sa va arat fata (n.r. fata Elodiei), citeste Codul Penal si mi-a spus ca vrea sa ii scoateti gipsul in direct!”, a spus Fulgy pe Instagram.

Fulgy se afla in arest la domiciliu dupa ce a atacat un reporter Romania TV. Fiul Clejanilor a fost retinut pe 10 iulie pentru 24 de ore, pentru agresiune si talharie. In fata anchetatorilor, Fulgy a spus ca nu regreta fapta. Intr-un acces de furie, fiul Clejanilor l-a lovit cu pumnul pe reporter. Mai mult, Fulgy i-a furat apoi telefonul reporterului si s-a filmat amenintandu-l.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro