Andrei Dascalu si Roxana Ghita si-au spus adio dupa doar cateva zile de relatie?!

S-a rupt lantul de iubire?! Andrei Dascalu si Roxana Ghita au pus capat relatiei la cateva zile dupa ce si-au facut aparitia impreuna?!

Intre Roxana Ghita si Andrei Dascalu, finalistul de la Survivor Romania 2021, a existat inca din timpul competitiei o relatie mai apropiata, la inceput de prietenie, insa mai apoi lucrurile s-au schimbat. Cei doi razboinici au reluat legatura dupa sfarsitul sezonului doi al emisiunii fenomen de la Kanal D si au incercat sa aiba o relatie amoroasa.

Desi Roxana se impacase de ceva timp cu fostul ei iubit, se pare ca fosta concurenta de la Survivor l-a parasit pe acesta pentru a-si urma inima.

Tanara s-a cuplat imediat cu Andrei Dascalu si parea ca nu regreta deloc.

Prima aparitie a lor impreuna a fost chiar la Stafeta Mixta, unde au facut declaratii incendiare despre relatia cu scantei dintre ei doi.
Roxana: Credeam ca e doar din partea mea si nu voiam sa par dubioasa. Eram dupa atata timp in jungla, nu ma mai conectasem cu niciunul dintre colegii mei.

loading...
Andrei: N-a fost un prim pas. Noi ne-am inteles foarte bine.

Mi-am dorit ceva mai mult, dar nu in competitie. Am zis ca daca ma inteleg bine cu Roxana sa continuam la fel in competitie, iar cand iesim daca o sa fie sa ne intelegem la fel, o sa vedem ce o sa fie.

Roxana Ghita a povestit, in exclusivitate pentru Stafeta Mixta, despre un moment de la unificare in care Andrei si Maria de la Razboinici au avut un moment de apropiere. Fosta concurenta de la Survivor a recunoscut ca a curprins-o gelozia in acele clipe, chiar daca ea nu este o persoana geloasa de fel.

Roxana: Au venit foarte multe persoane in echipa razboinicilor. Stiu ca a fost la unificare, un gest, cand i-a dat parul dupa ureche Mariei. Cu Andrei ma simt destul de geloasa, eu nu sunt geloasa. Maria cred ca i-a incheiat un nasture.

Andrei: Da, a fost un gest. Ma bucur ca ea a zis ca nu este o persoana geloasa. Nu avea de ce sa fie geloasa, a fost un gest involuntar. A fost doar un gest, fara sentiment fara nimic.

Andrei Dascalu a postat o fotografie cu fosta lui colega de echipa, Maria Chitu, alaturi de o inima albastra, culoarea razboinicilor. Ei bine, nu stim daca aceasta fotografie a deranjat-o sau nu pe Roxana Ghita, caci tanara si-a inchis contul de Instagram. Sa fie oare o reactie in urma faptului ca Andrei a postat o poza cu persoana pe care era geloasa?! Ramane de vazut daca cei doi vor mai forma un cuplu sau nu. Momentan, cei doi razboinici nu au confirmat si nici nu au infirmat vreun zvon.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro