Berna de la Puterea Dragostei se iubeste cu un membru din echipa lui Alex Velea?!

Berna de la Puterea Dragostei si Azrael Golden se iubesc in secret?! Prietenul lui Alex Velea, mesaje catre frumoasa blondina!

Berna de la Puterea Dragostei a fost una dintre cele mai apreciate concurente ale primelor doua sezoane ale emisiunii fenomen de la Kanal D. Frumoasa blondina a trait o poveste de dragoste cu Philip, pe care l-a cunoscut inainte de competitie, dar pentru care a hotarat sa mearga tocmai la Istanbul pentru a-l cuceri.

Berna si Philip au fost si logoditi, au locuit impreuna mult timp si s-au iubit asa cum putini au facut-o dupa Puterea Dragostei.

Din nefericire, povestea lor de dragoste s-a incheiat mai repde decat se asteptau sustinatorii lor.

Dupa multe certuri si impacari, cei doi fosti concurenti ai competitiei de la Kanal D au decis sa mearga pe durmuri diferite. Berna nu s-a afisat cu niciun barbat, dupa despartirea de Philip, preferand sa se distreze la maxim si sa profite de timpul liber numai pentru ea. Ei bine, recent, atunci cand Bernadett a publicat, pe contul ei de Instagram, imagini dintr-un articol WOWbiz.ro, blondina primea mesaje pe o aplicatie celebra, de la nimeni altul decat Azrael, un membru Golden Boy Society, apropiat al lui Alex Velea.

loading...
Tanara nu a ezitat sa publice imaginile respective, chiar daca in acele momente tanarul artist ii scria mesaje.

Internautii au fost pusi pe jar de acele mesaje, pentru ca erau ”ascunse”. Nimeni nu a stiut ce i-a scris artistul in acea conversatie, iar urmaritorii Bernei, care sunt foarte multi la numar (mai exact peste 300.000 de persoane), s-au gandit ce legatura este intre fosta iubita a lui Philip si membrul din echipa lui Velea.

Azrael de la Golden Boy Society este si el destul de prezent pe retelele sociale, acolo unde, recent, a raspuns la o intrebare legata de viata lui amoroasa. Se pare ca artistul nu a dat raspunsul mult asteptat de fani.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro