Bianca Comanici este intr-o relatie?

Bianca Comanici s-a dat de gol, in direct! Frumoasa bruneta a recunoscut ca este intr-o relatie.

Bianca Comanici a surprins pe toata lumea cu cele mai noi declaratii facute chiar in direct. Frumoasa bruneta a spus, fara sa vrea, ca este intr-o relatie.

Bianca Comanici a castigat cele doua sezoane Puterea Dragostei, insa in cele din urma a mers singura pe drumul vietii in speranta ca-si va intalni intr-un final sufletul pereche.

Iata ca pana la urma soarele a rasarit si pe strada frumoasei vedete, caci bruneta s-a dat de gol fara sa vrea, exact cand se afla in direct.

Bianca Comanici a recunoscut ca nu mai este o femeie singura si ca este implicata intr-o relatie serioasa, exact asa cum si-a dorit de ceva timp.

loading...
Daca pe plan profesional lucrurile ii merg din ce in ce mai bine, iata ca Bianca Comanici se poate mandri si cu o viata personala mai mult decat perfecta.

In platoul WOWbiz, acolo unde filma emisiunea in direct, Bianca Comanici a recunoscut ca este intr-o relatie, insa ulterior si-a dat seama ce a spus si a vrut sa rectifice.

„Dar nu sunt singura. Aaaaaa, ba da, sunt singura!”, a spus Bianca Comanici.

Bianca Comanici mai este mandra de faptul ca a reusit sa-si cumpere masina visurilor sale, cea care este exact pe gusturile ei.

”Este pe gustul meu, nu era chiar ce aveam eu in plan, dar ma bucur ca am gasit-o, ca are principalele dotari, cutie automata, sa fie crem pe interior, sa aiba senzori de parcare, sa aiba piele interesanta pe interior si am garantie, foarte important.

Ma bucur ca am rezolvat si am scapat de problema. Cu toate ca n-am permis, dar am masina. Stiti cum e vorba aia: n-am casa, dar am BMW. Dar mai bine cumparam casa inainte, dar nu-i problema, e buna si masina”, a spus Bianca Comanici.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro