Brigitte si Florin Pastrama s-au certat din nou:

Se pare ca Brigitte si Florin Pastrama se cearta din nou. De data aceasta Robi, fiul ei, a fost pregatit sa remedieze conflictul dintre ei.

Un nou conflict s-a instalat in cuplul Brigitte- Florin Pastrama si se pare ca de data asta bruneta este profund deranjata de atitudinea sotului ei fata de ea.

Cei doi au avut recent un conflict in cadrul unei emisiuni televizate, unde Robert, fiul lui Brigitte Sfat, a incercat sa-i linisteasca si sa-i impace, deoarece ii vrea impreuna pe cei doi cu orice pret.

Totodata, Brigitte da vina pe sotul ei spunand ca acesta ar vrea sa-i fure afacerea de sub nas, iar Florin la randul lui a aruncat vorbe la adresa sotiei lui precum „rea” sau „ingrata”. Robert, fiul ei, doreste ca Brigitte Sfat sa nu mai fie suparata si sa se impace cu Florin Pastrama: ”Trebuie sa fac cumva sa ii impac, dar nu stiu cum sa fac. Sunt grei de cap amandoi, e foarte complicat”, a declarat Robi in cadrul emisiunii.

loading...
Brigitte Sfat a reactionat nervos fata de Florin Pastrama, asa cum nimeni nu s-ar fi asteptat. Dupa spusele brunetei, se pare ca Florin Pastrama ia in ras munca ei si nu are respect fata de ea.

”Cat timp nu sunt respectata si sunt calcata in picioare, si imi calca munca in picioare, eu nu mai consider ca vreau sa am o relatie cu un astfel de individ. Ma deranjeaza ca el isi ia meritele pe munca mea si pe jumatate de milion investit de mine.

Sa-si faca el o afacere si sa fie smecher, nu pe munca mea de 5 ani. Pe banii mei si munca mea el sa fie smecher si eu sluga si cand vine camera sa ma scoata pe mine ingrata si rea? Sa faca asta la el in Colentina, nu la mine. El este eroul victima. Nu-mi respecta munca. Eu nu sunt mama lui, nu am obligatii fata de el, atata timp cat el nu aduce un ban in casa, macar sa ma respecte, dar el ma injura de fata cu angajatii.

Alta in locul meu nu-i calca si spala hainele. Am ajuns la capatul puterilor, de aia urlu si ma dau cu capul de pereti”, a spus Brigitte Sfat.

Dupa ce mama lui si-a expus parerea, Robi a continuat: ”Pe mine ma bucura sa va vad impreuna, prefer sa raman impartial, dar, pentru ca esti mama mea, mai important pentru mine este ca tu sa iei decizia buna. Gandeste-te si vezi ce faci” .


sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro