Ce s-a intamplat intre Elena Marin si logodnicul ei, inainte ca Faimoasa sa plece in Republica Dominicana?

Elena Marin si logodnicul ei, Andrei, au vorbit despre relatia lor. Ce s-a intamplat cu doar cateva zile, inainte ca Faimoasa sa plece in Republica Dominicana?

Elena Marin a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor Romania. Faimoasa a rezistat mai bine de sapte luni in competitie si si-a dorit sa ajunga in marea finala.

Insa, publicul de acasa a decis altceva pentru fosta concurenta!

Invitata la Teo Show, dansatoarea a vorbit despre experienta din Republica Dominicana, dar si despre relatia pe care o are la momentul actual cu logodnicul ei.

Cei doi indragostiti au trecut printr-o perioada destul de dificila in cele sapte luni in care Faimoasa a fost plecata.

Insa, se pare ca dupa aceasta experienta, Elena a inteles ce isi doreste cu adevarat de la relatia ei.

Andrei: Mesajele pe care i le-am transmis eu si familia cand era in competiei le-am filmat acasa.

loading...
Elena: Au fost niste semnale si am inteles. Am primit si de Valentines Day un mesaj superb pe care il tineam in ghiozdan.

Toate semnele pe care Andrei mi le-a indus de-a lungul competitiei le-am vazut. Mi-a parut rau ca nu s-a dat de cate ori vorbeam de Andrei.
Andrei: Pentru noi nu mai are nicio importanta. Am trecut printr-o perioada foarte grea si ne-am dat seama ca ce s-a intamplat inainte nu mai conteaza.

Inainte de a pleca, relatia dintre Elena Marin si Andrei nu era deloc una roz. Au avut parte de mai multe discutii si incercau sa afle daca mai exista vreo urma de iubire intre ei.

Ba chiar mai mult, se pare ca barbatul a fost extrem de deranjat in momentul in care a aflat ca aceasta urmeaza sa participe la emisiune.

Elena: Imi amintesc ca in vechiul job eram dezamagita, veneam acasa si plangeam ca am fost jignita. Andrei era cel care imi spunea ca nu trebuie sa pun la suflet. Dupa Survivor mi-am dat seama ca lucrurile dinainte erau nimicuri. (…) Mi-am uitat parola la telefon si cand am iesit din competitie eram disperata sa vorbesc cu Andrei si cu familia. Am bagat-o de mai mult de trei ori si, din pacate, nu am mesajele vechi. Dar am vazut ca erau oameni care insistau sa ma sune, am intrat pe retelele de socializare si am vazut cati oameni ma iubesc si am ramas socata. (…) Relatia in mometul in care noi am inceput ne-am bazat mult pe sentimente, am trait o iubire sincera, pura.

Ulterior, inainte sa plec, a fost o perioada nefavorabila, destul de trista in care nu intelegeam ce se intampla, unde este ruptura si daca nu meritam sa ne mai dam o sansa. Noi locuiam impreuna, am discutat, am incercat sa remediem problemele pe care le aveam. Parea ca reusim sa le remediem, dar cand eu am acceptat sa plec, el s-a trezit deodata fara mine. Eu am primit email ca in 45 de minute trebuie sa fiu la aeroport.

Nu am stiut incotro sa o iau si ce sa fac. El nu a reactionat tocmai ok, probabil ca a fost surprins si atunci am plecat trista, nu intelegeam ce s-a intamplat cu adevarat, unde s-a dus dragostea dintre noi si unde era cand aveam cea mai mare nevoie de el. Ulterior m-am gandit, am gasit un Andrei schimbat, o Elena schimbata si e ca si cum am lua-o de la capat, dar avem sentimente. Vrem sa ne consumam aceste intensitati si aceste emotii pe care le traim acum. (…) E haos, nu imi vine sa cred nici acum ca sunt in platou. Urmeaza sa ma uit si la interventiile pe care le-a avut el aici in timp ce eu eram in competitie.

Timpul pe care l-au petrecut singuri, in toata aceasta perioada, i-a facut sa inteleaga mai bine ce isi doresc unul de la celalalt. Astfel, dupa mai bine de sapte luni, Andrei a realizat ca vrea sa isi intemeieze o familie cu femeia pe care o iubeste.

La acelasi sentiment este si Elena, care s-a tot gandit la el pe parcursul competitiei si a incercat sa gaseasca cea mai buna solutie pentru relatia lor. Totodata, Faimoasa recunoaste ca l-a simtit langa ea, in cele sapte luni, si a pastrat verigheta pe deget.

Andrei: Daca va adueceti aminte, in prima prezenta am spus ca mi-am dat seama de niste lucruri, mi-am dat seama de niste greseli si ca trebuie sa sustii omul de langa tine. Dupa sapte luni in care un om isi asteapta iubita, e evident ca vreau sa fim impreuna toata viata, vrem copii. In momentul asta o pandesc, stiu ca e nevoie de timp pentru ea, e nevoie de dragoste si de rabdare. Nu stiu cum reactioneaza la vesti de genul asta, sunt in expectativa.

Elena: Imi ador familia, prietenii, iubitul. Am realizat ca sunt mult mai mult de atat. Toto, avem momente cand ne suna mama si suntem repeziti, avem treaba, suntem deranjati ca ne inteaba lucruri care ne deranjeaza. E atat de greu cand esti printre oameni straini, iti dai seama ca nimeni nu e langa tine si nu te iubeste cu adevarat. Iti amintesti de telefonul mamei, al tatalui, al iubitului si de toate sfaturile pe care ti le dadeau la un moment si asta e cea mai mare bogatie.

Elena: Am pastrat verigheta ca sa stie ca ma gandesc la el. Cand am pus verighetele pe deget am promis ca nu le vom da niciodata jos si nu am vrut sa gasesc un motiv sa o fac si l-am simtit acolo langa mine.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro