Ce spune Ella despre impacarea cu Jador

Ella si Jador au trait o poveste de iubire cu nabadai la Puterea Dragostei. S-a zvonit ca artistul si-ar dori sa se impace cu fosta lui iubita, iar Ella a fost invitata la Xtra Night Show si a povestit cum stau lucrurile, de fapt. In orice caz, intre Ella si Jador nu mai exista sanse de impacare.

Jador si Ella au fost unul dintre cele mai iubite cupluri de la Puterea Dragostei, insa lantul de iubire s-a rupt la scurt timp dupa terminarea competitiei. Recent, Ella a fost invitata la Xtra Night Show, de la Antena Stars si a vorbit despre zvonurile care au aparut in ultima vreme in legatura cu o eventuala impacare intre ea si Jador.

Ella a dezvaluit ca, intr-adevar, Jador a mai cautat-o, insa ea i-a spus ca nu isi mai doreste sa se impace cu el. Aceasta i-a marturisit ca nu mai are sentimente pentru el si ca incearca sa se cunoasca cu un alt barbat.

In plus, Ella a mai povestit ca ea si Jador se certau foarte des pentru ca artistul „se transforma mult in fata camerelor’. In plus, aceasta a mai afirmat ca Jador nu isi asuma relatia la vremea respectiva cand ei formau un cuplu la Puterea Dragostei.

loading...
„Noi ce certam foarte des pentru ca el se transforma foarte mult in fata camerelor. Pentru show… nu stiu motivele lui. Nu isi asuma relatia. Da, intr-adevar, m-a mai cautat, dar nu a fost ceva wow. I-am zis ca eu nu mai am sentimente, ca s-a terminat. Am fost indragostita de el. A fost ceva frumos la momentul respectiv. Chiar nu vreau sa ma impac cu el, sub nicio forma, ce a fost a fost, viata mea continua, viata mea continua fara el. Poate e ok sa fim amici, dar atat’, a spus Ella despre Jador la Antena Stars.

Ella a intarit ideea ca ea nu isi mai doreste sub nicio forma o impacare cu Jador. Totusi, acesta a mai cautat-o, in ultima perioada, insa ea i-a spus ca nu isi mai doreste sa fie impreuna cu el. In plus, Ella a mai afirmat ca artistul nu este un barbat stabil din cauza job-ului pe care il are.

„Da, m-a mai cautat intr-adevar, dar nu stiu cine a dat zvonul. Oricum el nu e un barbat foarte stabil datorita job-ului pe care il are, el e un baiat iubitor’, a mai spus Ella la Antena Stars.

In plus, un alt motiv pentru care Ella nu ar mai fi dispusa sa formeze un cuplu cu Jador este reprezentat de femeile din viata acestuia. Prin prima job-ul pe care il are, artistul este ravnit de multe reprezentate ale sexului frumos.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro