Ceva s-a intamplat intre Elena Marin si Costi Ionita, inainte de Survivor

Elena Marin este una din revelatiile sezonului 2 de de Survivor Romania, show in care a rezistat timp de 6 luni, din prima zi pana in ultima saptamana.

Elena Marin este unul din cei doi concurenti, alaturi de Zanni, care a rezistat la Survivor Romania din prima pana in ultima saptamana.

Totusi, spre deosebire de colegul ei, Elena nu s-a atasat de nici un alt faimos in afara de Catalin Morosanu si Andreea Antonescu, pe care, spunea ea, ii cunostea de mai multa vreme.

Totusi, in lotul de inceput de la Survivor Romania a mai fost un faimos pe care Elena il cunostea si inca foarte bine.

loading...
Este vorba despre Costi Ionita, cunoscut producator muzical si interpret, de care Elena era nedespartita in urma cu ceva ani. Cei doi erau atat de apropiati incat fanii au intrat la idei si au intrebat-o direct daca nu cumva sunt impreuna.

Elena Marin a fost ”dansatoarea preferata” a lui Costi, iar cei doi au lucrat impreuna la mai multe proiecte, inclusiv in stranatate, la un clip cu Shaggy.

Cei doi obisnuiau sa-si transmita mesaje prin intermediul platformelor de socializare si chiar erau vazuti impreuna in oras.
La un moment dat, Elena a postat o fotografie in care apareau la o masa, intr-un local, mai multe cupluri dar si ea impreuna cu Ionita. Atunci, o fana si-a luat inima in dinti si a luat-o pe Elena la intrebari.

”Ce cupluri frumoase!!! Elena, iti sta bine alaturi de Costi, trebuie sa stim ceva? Avem un nou cuplu in showbiz?”, a intrebat-o prietena.

Elena a simtit ”pericolul” si a reactionat rapid, negand ca ar fi mai mult decat simpli prieteni.

”Nu!!! Se stie ca am colaborat impreuna la 2 proiecte frumoase si vom colabora si la alte proiecte de succes. Pe langa faptul ca suntem colegi si foarte buni prieteni si doar atat! Costi e un om bun, dar noi avem o relatie strict profesionala si o relatie de prietenie creata in timp”, a spus, la vremea respectiva, Elena Marin. De remarcat si faptul ca in 2015, atunci cand a fost facuta postarea, Elena nu avea un iubit oficial iar Costi era, ca si astazi, burlac.

Paradoxal, la Survivor, Elena Marin si Costi Ionita s-au evitat cu gratie, cel putin in imaginile transmise la televizor. Cei doi nu au fost vazuti schimband prea multe vorbe si nici nu s-au sustinut reciproc. Totusi, Elena nu l-a votat pe Costi in consiliul in care s-a decis eliminarea acestuia ci a nominalizat-o pe Alexandra Stan. De ceva vreme, Elena si Costi nu si-au mai trimis mesaje prin intermediul conturilor de socializare si nici n-au mai postat imagini impreuna.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro