Cine este amanta lui Laurentiu Reghecampf.

Noi detalii din scandalul momentului! Cine este amanta lui Laurentiu Reghecampf? Femeia a pozat in Playboy si are o relatie cu celebrul antrenor de 7 ani. Ce este cunoscut despre tanara care se pare ca i-a sucit mintile?

Fanii familei Prodan-Reghecampf sunt socati de scenariile auzite in ultima perioada in presa mondena. Anamaria Prodan a intervenit astazi prin transmisiune directa pentru a explica, de fapt, cum au aparut zvonurile presupusului divort dintre ea si sotul acesteia.

Impresara a subliniat inca o data faptul ca intre cei doi totul este perfect normal, iar ca in fiecare familie exista discutii, asa cum este normal. De asemenea, vedeta a marturisit inca o data faptul ca este o fire vulcanica si toata lumea stie asta: ‘Sar calul cand ma cert, dar asta sunt eu. Cand m-a luat Reghecampf, asa m-a luat. Nu m-a luat de la Opera, m-a luat din fotbal.

Pentru mine, ca am astazi Ferrari si maine alta masina…niciodata nu cobor stacheta, asa am fost educata. Cand eu l-am luat pe Laurentiu, niciodata nu m-am uitat in conturile lui. El a trecut printr-un divort urat, despre care nu am vorbit niciodata.’
loading...
‘I-am spus lui Reghe: «Laurentiu, trebuie sa stii sa gestionezi succesul, banii si imaginea». Eu cred ca imaginea, caracterul si omenia nu se pot schimba niciodata. Laur inca este un copil. Are un suflet pur. Se deschide in fata tuturor si nu incearca sa epateze. Da, Laur e milionar. Familia asta n-are cum sa fie vai de mama ei niciodata. Sunt capabila sa gestionez ce tine de familia mea, n-am nevoie de intelopi platiti. Au venit copiii mei sa ma intrebe de ce am platit eu interlopi. Am pus mana si i-am sunat pe cei care au scris: «Ce faceti?» Totul a inceput in ziua in care Gigi Becali a facut ce a facut (n.r – declaratiile conform carora Ana si Reghe ar avea relatii extraconjungale)’
Anamaria Prodan (Sursa GPS.ro)
Concret, este vorba despre Florentina Raiciu, care a revenit in atentia romanilor in prezenta unor barbati celebri. Aceasta este un fost iepuras Playboy care a atras atentia cu formele sale si cu postura nebunatica ce a reusit sa le ramana bine intiparita in mintea unora.

De asemenea, multi au putut s-o vada pe Antena Stars si la emisiunea ‘Splash! Vedete la apa’. Fanii celebrului cuplu asteapta zi de zi detalii despre ceea ce se intampla cu ei.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro