Cosmin Stanciu parasit de iubita dupa Survivor!

Fostul Faimos a dat mai multe detalii inedite despre viata sa privata in urma cu putin timp pe retelele de socializare.

Cosmin Stanciu, fostul concurent din tabara Faimosilor de la Survivor Romania a decis sa le raspunda curiozitatilor internautilor si a dat din casa mai multe informatii in ceea ce priveste viata sa amoroasa. Se pare ca dupa ce s-a intors de la show-ul de supravietuire nimic nu a mai fost la fel, iar el si partenera lui de viata de la acest moment au decis sa incheie si sa mearga pe drumuri

separate. Totodata, fostul Faimos este un familist convins si isi doreste enorm sa inceapa si acest capitol din viata lui. Iata ce le-a dezvaluit fanilor de pe retelele de socializare.

Internautii au observat ca pe pagina lui de Instagram, Cosmin Stanciu nu avea nicio poza cu Laura, partenera lui de viata si i-au cerut in repetate randuri sa le arate poze cu ea.

Ei bine, acesta le-a dezvaluit ca nu poate face asta din nou motive, pentru ca ea nu si-ar dori sa se expuna in media si al doilea pentru ca nu mai formeaza un cuplu.

loading...
„Ma intreaba cineva daca am iubita, cineva ma intreaba daca le arat poze cu Laura, Laura fiind iubita mea, si acum, daca mai am iubita. Poze cu Laura nu as fi trimis niciodata pentru ca nu e ea genul sa apara la televizor sau in media. Dar, raspund la cealalta intrebare, nu, nu mai am iubita, nu mai suntem impreuna, asa ca nici nu pot sa trimit poze ca nu mai suntem impreuna”, a declarat Cosmin Stanciu intr-un live, pe Instagram.

Cosmin Stanciu viseaza sa-si intemeieze o familie, iar pe lista planurilor de viitor are trecut si un copil. Fostul Faimos isi doreste enorm sa gaseasca femeia potrivita care sa-l faca tata. El spune ca niciodata nu ar face acest pas cu o femeie cu care nu simte lucrul asta si spera ca in curand sa-si indeplineasca toate obiectivele pe plan personal.

„Ma intreaba cineva daca as vrea sa am copil. Bineinteles, cred ca oricine isi doreste copil. Eu imi doream copil de mult, dar nu am gasit persoana cu care sa fac asta. Da, imi doresc de mult timp si cu siguranta o voi face atunci cand voi gasi persoana potrivita. In rest, nu m-as inhama la asa ceva daca nu e persoana care trebuie”, a mai spus fostul Faimos.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro