Cristi Borcea, tata pentru a zecea ora!

Fostul actionar dinamovist are 51 de ani si are de gand sa-mi mai exista familia cu inca un membru.

Cristi Borcea a lasat pe toata lumea cu gura cascata, dupa ce a declarat ca mai vrea un copil cu actuala lui sotie, Valentina Pelinel. Cei doi au impreuna deja trei copii, Milan care este cel mai mare, in varsta de patru ani, si gemenele Indira Maria si Rania Maria, in varsta de 1 an si 10 luni.

Omul de afaceri este pregatit pentru venirea pe lume al cei de-al zecelea urmas al sau, iar sotiei sale nu-i displace deloc ideea.
„ Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, si gata! Doar cu Valentina. Si-apoi gata. Pe final de cariera, oricine se retrage la carapace ”, a dezvaluit Cristi Borcea, in urma cu ceva timp.

Desi Cristi Borcea a declarat ca sotia lui isi mai doreste inca un copil, blondina spune ca nu face parte din planurile lor de viitor, insa daca este sa se intample este binevenit. Ei si omului de afaceri ii plac foarte mult copii, asa ca nu spune nu unei noi sarcini.

„ Nu am planificat un al patrulea copil, dar amandurora ne plac copiii si daca e sa se intample, este o binecuvantare de la Dumnezeu. Insa nu face parte din planurile noastre”, a declarat Valentina Pelinel pentru Ciao.

loading...
Omul de afaceri are din prima casnicie cu Mihaela trei copii, doi baieti si o fata. Patrick are 22 de ani, iar Melissa si Angelo sunt doi adolescenti de 18 ani. Cu Alina Vidican, a doua sotie, Cristi Borcea a facut doi copii, George Alexandru are acum 8 ani, iar Gloria are 5 ani.

In timul mariajului, fostul actionar de la dinamo avut o relatie extraconjugala cu Simona Dana Voiculescu, o avocata care i-a daruit o fetita, pe Andreina Carolyn Christine, care acum are 12 ani.
Velentina Pelinel i-a daruit trei copii, iar acum nu este exlusa venirea pe lume a celui de-al patrulea. Blondina spune ca ea si sotul ei se inteleg de minune si au o relatie bazata pe sentimente puternice si sincere. Mai mult, ea a dezvaluit si reteta pentru o casnicie prospera cum este a ei cu Cristi Borcea.

„ Cel mai important lucru intr-o relatie este comunicarea si fiecare trebuie sa isi gaseasca “vocea” de a transmite ceea ce isi doreste si are nevoie, acomodand si respectand in acelasi timp si dorintele partenerului.

Timpul este mai scurt ca oricand. Dar invat sa–mi fac timp pentru ce conteaza si sa prioritizez lucrurile. Am norocul ca sunt o fire foarte organizata si disiplinata si reusesc sa-i organizez si pe ceilalti. Ne rezervam timp de calitate pentru noi, seara la cina si dimineata inainte sa inceapa o zi plina”, a mai spus Valentina Pelinel, pentru aceeasi sursa citata mai sus.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro