Culita Sterp a tras teapa celor de la Survivor Romania

Culita Sterp a lipsit de la marea finala Survivor Romania 2021, manelistul a preferat sa onoreze o alta petrecere unde a castigat de trei ori mai mult decat la concursul de adrenalina.

Culita Sterp a fost marele absent de la finala Survivor Romania 2021, manelistul a preferat sa mearga la o petrecere de nunta, unde a castigat de trei ori mai mut decat la concursul din Republica Dominicana. Culita Sterp ar fi trebuit sa sustina un recital la finala Survivor Romania 2021, insa manelistul a ales sa onoreze o propunere, unde a primit bani, pentru care la concursul de adrenalina ar fi trebuit sa munceasca si sa faca foamea cel putin o saptamana.

Culitap Sterp a mers la o nunta din Maramures, a unei familii foarte bogate, astfel ca mirii si invitatii l-au rasplatit din plin pe artist. Manelistul a facut un show pe cinste. La un moment dat, artistul chiar s-a aruncat imbracat in piscina, neimatinand cont de faptul ca avea cateva mii de euro in buzunar. El i-a dat bacnotole fratelui sau pentru a avea grija de banii castigati de manelist.

Artistul a luat microfonul in piscina si a inceput sa numere cu voce tare, banii pe care-i primea de la invitati.

loading...
”De la nasul mare! Inca doua milioane, 75, 76. (…) 101, 102 milioane”, striga, din piscina, manelistul in timp ce nasul mare ii lipea bancnote de 100 si de 50 de lei de frunte.

La nunta respectiva Culita Sterp a castigat aproximativ 10.000 de euro, o suma destul de frumusica pentru un artist.

Cu toate ca manelistul Culita Sterp este una dintre cele mai bine platite vedete de la Survivor Romania 2021, artistul castiga 3.500 de euro, pentru fiecare saptamana petrecuta in care sufera de foame si lupta pe trasee.

Astfel la nunta din Maramures, Culita Sterp a incasat mai multi bani decat a facut-o in trei saptamani de Survivor Romania, iar refuzul lui de a merge, in weekend, in Republica Dominicana devine usor de inteles, relateaza ziareonline.

Mama lui Culita Sterp, Geta, este foarte fericita ca a devenit bunica. A marturisit ca i-ar fi placut sa-l cheme David pe nepotul sau, dar ca fostul concurent de la Survivor Romania si partenera lui au gasit o alta varianta.

„Astazi 17 Iunie , am vazut cum arata fericirea , pana acum pot spune ca am trait degeaba! Nu se poate descrie in cuvinte acest sentiment , aceste trairi, pe care va doresc tuturor sa le simtiti , pt ca va schimba viata cu adevarat. 4 kg si 55 de cm, atat are fericirea noastra intruchipata intr-un ingeras de baiat , pe care l-a adus pe lume cea mai frumoasa si cea mai iubita mamica din lume! Va iubeste tata si o sa faca tot ce-i sta in putere sa aveti o viata frumoasa si sa nu va lipseasca nimic!”, a spus Culita Sterp pe Instagram, dupa nasterea baietelului sau.

Prenumele ales pentru fiul lui Culita Sterp provine din Vechiul Testament si incepe cu litera M.

„Mie mi-ar fi placut David. David Sterp suna foarte bine. Dar nu cred ca va fi asta, fiindca mama si tatal sau au vrut un altul”, a declarat doamna Geta, potrivit cancan.ro.

loading...
Cu toate ca nu a dezvaluit numele micutului, mama cantaretului de muzica de petrecere a precizat ca e un nume biblic si ca il va anunta chiar Culita Sterp in perioada urmatoare.

„Nu-l pot spune, fiindca asa mi-a cerut Culita si am sa-i respect rugamintea. Pot insa spune ca e un nume biblic, din Vechiul Testament.

E un nume foarte rar, unii spun ca nu l-au mai avut. Numele incepe cu M si se termina cu N”, a mai adaugat mama fostului concurent de la Survivor Romania, mai arata sursa citata.

sursA: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro