CUM A REACTIONAT MARGHERITA DUPA CE FULGY L-A ACUZAT PE DAN BURSUC

Margherita de la Clejani este implicata intr-un nou scandal, dar de data aceasta, fara sa vrea. Fratele ei, Fulgy, l-a acuzat pe Dan Bursuc ca ar fi violat-o pe cand avea doar 13-14 ani, iar parintii lor au stiut si au ascuns acest lucru. In timp ce toata lumea-si da coate si Dan Bursuc a oferit si prima reactie, Margherita isi vede nestingherita de viata.

Faptul ca este implicata intr-un nou scandal nu pare sa o afecteze prea tare. Desi multa lume s-ar fi asteptat ca Margherita sa infirme sau sa confirme ceea ce sustine fratele ei, fiica Vioricai de la Clejani isi vede in continuare de viata, ca si cum nu s-a intamplat nimic.

Marga petrece pe lux si opulenta, asa cum si-a obisnuit fanii si nu pare sa fie deloc afectata de problemele care s-au abatut asupra familiei sale. Alaturi de prietenii ei, cu un vibe bun si fara nicio grija, asa s-a postat in ultimele zile pe retelele de socializare.

Reactia celebrului impresar referitor la acuzatiile care i se aduc nu a intarziat sa apara. Enervat, cel mai probabil, de faptul ca ii este patata imaginea, Dan Bursuc s-a rezumat la o declaratie simpla, dar prin care l-a pus la punct pe Fulgy.

loading...
„E un prajit si un terminat, nu am de ce sa comentez ce zice”, a fost reactia lui Dan Bursuc pentru playtech.ro

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro