Dan Diaconescu a incalcat legea la inmormantarea lui Florin Condurateanu

Fostul realizator TV Dan Diaconescu a fost condamnat, pe 4 martie 2015, la 5 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, pentru doua infractiuni de santaj.

Dan Diaconescu a fost eliberat din inchisoare, in luna noiembrie 2017, ca urmare a deciziei luate de magistratii Tribunalului Ilfov, care i-au admis cererea de eliberare conditionata. Cu toate acestea, Dan Diaconescu a ramas cu pedeapsa complementara dispusa in 2015 de Curtea de Apel, cand l-a condamnat pe acesta la inchisoare.

Instanta a decis la acea vreme, pe langa condamnarea la inchisoare cu executare a fondatorului PP-DD, si interzicerea desfasurarii de catre acesta a oricarei activitati in presa scrisa sau audio-video, ca pedeapsa complementara, pe o perioada de cinci ani dupa executarea pedepsei de cinci ani si sase luni.

Dan Diaconescu a aparut la postul Romania TV, desi are o interdictie impusa de catre instanta. Omul de televiziune a vorbit, miercuri, pe postul TV, despre cel care a fost jurnalistul Florin Condurateanu.

loading...
„Eu ii spuneam „Ingerul”. In ultimii ani mi-a fost ca un tata. Ma suna si ma intreba cand mi se ridica interdictia, cand deschid televiziunea, cand refacem partidul politic. Eu il sunam cu diferite probleme. In acest moment, in memoria lui, eu incalc interdictia. Am interdictia de a vorbi in public, dar ma risc pentru Florin Condurateanu”, a declarat Dan Diaconescu.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro