Daniel Pavel si iubita lui s-au logodit

Daniel Pavel si-a cerut iubita in casatorie, cand a venit din Dominicana.

Prezentatorul de la Survivor radiaza de fericire de cand a ajuns acasa, dupa ce competitia a luat sfarsit. Barbatul a dus dorul intregii familii, dar i-a simtit lipsa mai ales iubitei, careia a decis sa ii faca o surpriza de proportii.

Daniel Pavel a profitat imediat de revenirea acasa si a plecat intr-o vacanta cu partenera sa. Cei doi s-au distrat copios si s-au bucurat de clipele petrecute impreuna, sarbatorind faptul ca sunt din nou unul langa celalalt.

Tanara, insa, nu se astepta la surpriza de proportii pe care prezentatorul tv i-o pregatise.
„Domnul Dan”, asa cum era numit de concurenti, a decis ca este momentul prielnic sa-si intemeieze o familie, astfel ca i-a pus marea intrebare iubitei lui, Marina Ghiletchi. Recent, cei doi au au postat si o poza impreuna, in care proaspata logodnica arata mandra spre camera inelul primit, vizibil coplesita de emotie: „Eu dorul ei il port.

Iar ea…a decis sa imi poarte inelul.”, a fost mesajul pus la descrierea fotografiei, prin care Daniel Pavel isi marturiseste dragostea fata de cea care ii va deveni sotie.

loading...
Imediat dupa ce au facut public evenimentul si au impartasit cu toata lumea bucuria ce o simt, Daniel si Marina au fost felicitati de foarte multi prieteni, dar si de fostii concurenti de la Survivor, alaturi de care „domnul Dan” a trecut printr-o experienta unica, in cele 7 luni de zile.

„Felicitari! Sa fie intr-un ceas bun si sa fiti fericiti!”, a scris Ana Porgras. „Domnul Dan, felicitari! Si sa fie intr-un ceas bun!”, a adaugat Cosmin Stanciu, din echipa Faimosilor.

Printre cei care s-au ingramadit sa le ureze toate cele bune au fost si Majda Aboulumosha, Irisha sau Andreea Antonescu, insa un comentariu le-a atras atentia urmaritorilor, ridicandu-le imediat semne de intrebare.
La comentariul Simonei Hapciuc, Daniel Pavel a scris un mesaj care i-a facut pe fani sa creada ca nu este prima oara cand o cere in casatorie pe femeia iubita, cu care vrea sa isi petreaca restul vietii: „Simo, multumesc. Cererea fusese depusa la ghiseu mai demultisor.”, a scris prezentatorul Survivor. Faimoasa i-a dat replica imediat, in stilul umoristic care o caracterizeaza: „Nu era piatra potrivita, si apropo de piatra…DAAAAAMN!”, a fost raspunsul Simonei Hapciuc.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro