DELIA SI RAZVAN MUNTEANU, NOUA ANI DE CASNICIE

Din anul 2012, Delia si Razvan Munteanu si-au unit destinele si formeaza o familiei frumoasa. Desi nu se afiseaza prea mult impreuna pe retelele de socializare, cei doi sunt de nedespartit. Sotul Deliei este si managerul artistei, iar acestia fac o echipa buna atat in viata profesionala, cat si in cea personala.

Relatia dintre Delia si Razvan Munteanu merge ca pe roate. Artista a dezvaluit ca are in sotul sau un partener si un sprijin. Desi uneori se intampla sa aiba pareri diferite, acestia reusesc mereu sa ajunga la un numitor comun.

„Nu e o persoana critica, este pragmatic, conectat la tot ce e nou, foarte implicat in tot ceea ce inseamna proiectele mele. Da, imi spune de fiecare data cand nu ii place ceva si e superimportant pentru mine. Suntem o echipa si am nevoie de cineva ca el langa mine, sa ma sustina, sa ma echilibreze. Se intampla sa avem si opinii diferite, ceea ce nu e ceva rau neaparat, e important sa gasim echilibrul intre opinii si sa ajungem sa luam decizia corecta”, a declarat Delia potrivit Click.

De mult timp unul dintre cele mai controversate subiecte atunci cand vine vorba despre Delia este cel legat de copii. Multi se intreaba de ce artista nu a facut pasul cel mare pana acum sau daca are de gand sa il faca in viitor.

loading...
Desi nu este categorica atunci cand spune ca nu isi doreste un copil, Delia nu intentioneaza sa faca acest pas prea curand. Nu exclude in totalitate posibilitatea de a ramane insarcinata, dar daca va face acest pas isi doreste sa fie facut din dorinta ei si nu din cauza presiunii societatii.

„Gena familiei a fost dusa mai departe. Si sunt si doi. Sunt topita dupa ei, dar am optiunea sa plec cand vreau sa plec. Mie mi se pare o doza de egoism si faptul ca aduci un copil in lumea asta.

Nu mi-ar placea sa aduc un copil azi, in lumea in care traim. Doar pentru placerea mea l-as face. Sa zica lumea: «Gata, ba, a facut copil! A aparut copilul». E o presiune… Desi sunt obisnuita sa discut despre asta, in orice interviu sunt intrebata”, a spus Delia.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro