Dupa scandalul cu Reghe, Anamaria Prodan s-a razbunat si nu s-a uitat la bani.

Dupa scandalul cu Reghe, Anamaria Prodan s-a razbunat si nu s-a uitat la bani. Frumoasa impresara s-a mutat la Dubai, pentru a scapa de presiunea mediatica. Acolo, vedeta se rasfata si se bucura de noua ei achizitie. Iata pe ce a dat suma de 300.000 de euro!

Dupa scandalul privind divortul de Laurentiu Reghecampf, Anamaria Prodan s-a mutat alaturi de copiii sai in Dubai. Acolo, superba impresara se simte foarte bine si duce o viata de lux. Sotia lui Reghe locuieste intr-un apartament lasat mostenire de la mama sa, regretata Ionela Prodan.

Acesta se afla intr-un complex imobiliar de lux din Dubai, Downtown Residence si este situat chiar vizavi de celebrul Burj Khalifa. Celebra impresara este pe cai mari. Recent, vedeta si-a achizionat un bolid de lux pentru a se plimba p strazile din Dubai. Autoturismul este un superb Lamborghini Huracan Evo, pe care a cheltuit aproximatic 300.000 de euro.

Anamaria Prodan a demonstrat intotdeauna ca este o femeie puternica, inteligenta, desteapta si descurcareata, iar flerul pentru afaceri au transformat-o in una dintre cele mai de succes femei din Romania sau poate chiar din lume. Vedeta s-a saturat de de telenovela divortului dintre ea si Laurentiu Reghecampf, dar si de paparazzi care o urmareau la orice pas.

loading...
Anamaria Prodan demonstreaza ca poate duce o viata de lux oriunde si nu sta la mana barbatilor pentru a se bucura de senzatii tari pe sosele. Bolidul de lux pe care si l-a facut cadou impresara a fost lansat pe piata doar de doi ani, din 2019. Un astfel de model poate ajunge lejer la 100 km/h in 3,1 secunde si dezvolta o putere a motorului de 640 CP. Consumul mediu de combustibil la 100 km este de 14,1 l.
„Am muncit prea mult in viata mea ca sa las pe cineva sa-mi murdareasca numele familiei si al copiilor. Am inchis nebunia asta. Stau relaxata, in lux cum am trait mereu, fie ca va place sau nu!

Am ce nu poate avea decat putina lume pe pamant, datorita faptului ca sunt serioasa si ca nu am avut vacante sau barbati ‘cu bani’! Nu vreau sa mai aud de nimic. Sa faca si sa zica lumea orice.

Eu vreau sa aud doar motorul masinii mele Lamborghini ? si rasul si buna dispozitie a copiilor mei. In rest, sa se duca pe pustii”, a spus Anamaria Prodan, conform digisport.ro.

sursa: impact.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro