Florin Ristei si Naomi Hedman s-au logodit

Florin Ristei si Naomi Hedman s-au logodit. Artistul a dat declaratii despre locul in care a avut loc evenimentul in timpul unui podcast.

Florin Ristei si Naomi Hedman s-au cunoscut pe platourile „X Factor” anul trecut si au inceput o relatie la parasirea competitiei de catre artista. Artistul a confirmat, in timpul podcastului HappyFishTV, ca el si Naomi Hedman s-au logodit la sfarsitul anului trecut.

M-am logodit pe 30 decembrie anul trecut (…) Au stiut doar cativa apropiati. Frate-miu nici nu cred ca stie”, a declarat amuzat Florin Ristei.

Zvonurile au aparut inca de acum cateva luni, cand admiratorii, intr-o fotografie de pe Instagram, au observat pe degetul artistei un inel cu diamante care parea sa fie un inel de logodna.

loading...
Inelul a fost remarcat si de fanii lui Dani Otil si ai Gabrielei Prisacariu la nunta lor.

Acestia nu s-au retinut sa-i felicite.

Florin Ristei a fost unul dintre juratii „X Factor” ai sezonului cu numarul 9, sezon la care a participat si frumoasa Naomi Hedman, care i-a atras atentia artistului din primele momente ale aparitiei acesteia pe scena. Povestea lor, insa, a inceput dupa ce britanica a fost eliminata din concurs.

„Relatia ar fi putut incepe mai repede daca vreunul dintre noi si-ar fi dat seama ca celalalt il place. A inceput exact dupa ce a iesit Naomi din concurs. Asa era si moral corect”, a marturisit Florin Ristei pentru Antena 1.

Naomi Hedman s-a nascut si a crescut in Marea Britanie si in prezent este vedeta TV si cantareata.

Aceasta a participat si la un reality show matrimonial in care concurentii trebuiau sa isi gaseasca o pereche, pereche care ar fi putut alege daca se va implica si va investi intr-o relatie proaspata sau se va reintoarce la fostul/fosta partener/partenera. Show-ul se numea „Ex on the beach” iar Naomi Hedman a participat la acesta in anul 2016.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro