Giani Kirita s-a impacat cu fosta iubita.

Giani Kirita se iubea cu o bruneta care era de varsta fiicei sale. La un moment dat, fostul fotbalist anunta ca este singur, semn ca povestea de dragoste se destramase. Totusi, Cupidon a avut alte planuri, asa ca cei doi s-au impacat, dovada fiind fotografia publicata de Giani Kirita pe Instagram.

Giani Kirita are 44 de ani, dar nu s-a ascuns niciodata ca-i plac femeile mult mai tinere decat el. Ei bine, la un moment dat, acesta avea o relatie cu o bruneta superba, care era cam de aceeasi varsta cu fiica lui, Roxana. Totusi, cum caile dragostei sunt nebanuite, Giani Kirita s-a impacat cu fosta lui iubita.

Fostul fotbalist a publicat pe Instagram o fotografie in care apare alaturi de iubita lui, pe care o cheama Maria Alexandra. Cei doi par a fi foarte fericiti impreuna, iar Giani Kirita este cu siguranta mandru ca se afla la bratul unei tinere superbe. In ceea ce-o priveste pe Alexandra, se pare ca tanara vrea sa isi tina viata personala departe de ochii curiosilor, aceasta avand contul de Instagram privat.

Giani Kirita a avut o discutie aprinsa cu Roxana, pentru ca aceasta nu a mai dorit sa urmeze o facultate si avea alte planuri cu viata ei. Fostul fotbalist a marturisit ca nu a mai vorbit un an de zile cu fiica lui, iar aceasta a luat decizia sa se mute in Anglia impreuna cu iubitul ei.

loading...
„Chiar n-am vorbit cu ea un an de zile, e Berbec la fel ca mine. Mi-a spus ca nu vrea sa faca facultatea, ca vrea sa faca scoala de make-up. Nu m-a ascultat, a plecat in Anglia cu iubitul ei, acolo unde n-a mai dovedit nimic’, a declarat fostul fotbalist, la Vorbeste Lumea.

Giani Kirita a mai spus ca Roxana ii seamana foarte mult, dar a povestit si cum a fost intalnirea cu iubitul fetei sale. „Fata mea e la fel ca mine, pe caterinca. Ma lasa in pace. Stiam ca o sa vina si momentul asta. L-am invitat la o cafea, l-am intrebat in ce zona sta si i-am spus: ai grija. A inteles ce avea de inteles’, a mai declarat Giani.

Acum, Giani Kirita si Roxana s-au impacat si au uitat de toate supararile. Fostul concurent de la Exatlon isi iubeste foarte mult cei doi copii pe care ii are din casnicia cu Daniela Milu.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro