Irinel Columbeanu, primele declaratii despre despartirea dintre Monica Gabor de Mr. Pink

Vestea ca Monica Gabor si Mr. Pink s-ar fi despartit dupa zece ani de relatie a luat pe toata lumea prin surprindere. Contactat de VIVA!, Irinel Columbeanu, fostul sot al Monicai, ne-a vorbit despre acest subiect, fiind de parere ca la mijloc ar fi vorba doar despre pure speculatii.

Monica Gabor si-a sters toate pozele cu Mr. Pink, un detaliu care a atras atentia tuturor. La scurt timp, milionarul Paul Mantea a confirmat ca cei doi nu ar mai forma un cuplu.

Contactat de VIVA!, Irinel Columbeanu, fostul sot al Monicai Gabor ne-a spus ca a aflat din presa informatia, insa este de parere ca la mijloc ar fi doar speculatii.

„Am aflat acum o ora din presa. Din ce am vazut un domn Paul Mantea e la originea acestui zvon. Lumea se mai cearta intr-un cuplu. Dupa parerea mea, e o furtuna intr-un pahar cu apa’, ne-a spus Irinel Columbeanu in exclusivitate.

Intrebat care este relatia, la momentul actual, cu fosta sotie, Irinel Columbeanu ne-a spus ca cei doi mai discuta doar problemele care o privesc pe Irina, fiica lor. „Faptul ca Irina este fiica noastra, despre asta discutam, in asta consta relatia noastra’, ne-a mai spus fostul milionar din Izvorani.

loading...
Irinel Columbeanu tine legatura permanent cu fiica lui, insa din pacate la acest moment nu sunt sanse sa se intoarca in Romania, pe fondul situatiei pandemice actuale. De asemenea, odata cu ultimele vesti despre mama ei, ne-am intrebat daca exista posibilitatea ca Irina sa se mute in Romania.

„Tin legatura cu Irina la modul permanent. Nu stiu, intr-o buna zi se va intampla, dar nu prea curand’, a spus tatal Irinei Columbeanu.
Vestea ca fosta sotie a lui Irinel Columbeanu nu mai formeaza un cuplu cu milionarul chinez a fost confirmata de Paul Mantea. Vedeta a sters deja toate pozele pe care le avea cu iubitul ei pe retelele de socializare, ba chiar ar fi parasit si Statele Unite ale Americii.

Da, e adevarat. Recent am aflat si eu, sotia mea stie mai multe amanunte. Stiu ca a plecat din America, e posibil sa nu se mai intoarca, dar nu vreau sa fac speculatii.

Moni nu a mai vrut sa pastreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai ramas doar cateva bijuterii, pe care insa nu le mai poarta si pe care le-a depus intr-un seif, la fel cum a facut la vremea respectiva si cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel’, a declarat Paul Mantea pentru Playtech.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro