Jador, accident grav cu bolidul de lux abia cumparat!

Jador, clipe de panica! Manelistul a ramas cu bolidul de lux, recent cumparat, grav avariat!

Jador a avut parte de clipe de panica dupa ce a fost implicat intr-un accident. Faimosul de la Survivor Romania 2021 a fost la un pas de tragedie, dupa ce un cal a sarit pe masina in care se afla. Manelistul era pe locul din spate, in timp ce un apropiat conducea bolidul de lux, recent cumparat.

Autoturismul a fost facut praf, iar acest lucru s epoate observa in imaginile de mai jos.

Jador: Asteptam politia de ceva timp..sunt suparat rau. Bine ca n-am patit nimic, serios. Puteam sa ajungem pe la spital, sa Doamen fereste, sa patim ceva mai rau, sa murim.

Daca aveam viteza, se putea intampla si asta. Ca lectie, oameni buni, legati-va animalele si nu le mai lasati pe strada. Am facut un mare accident, masina mea din pacate, de o luna de zile, arata asa. A sarit un cal in fata masinii, bine ca n-aveam viteza.

loading...
Desi masina i-a fost grav lovita, Jador a dat dovada de omenie inca o data! Nu degeaba fostii lui colegi de la Survivor au marturisit ca artistul are un suflet de aur. Copilul celui care detine calul si l-a lasat liber, sa alerge pe strada, a izbucnit in lacrimi atunci cand a vazut ce paguba a facut animalul.

Baiatul s-a ascuns de rusine, iar Jador si-a dat seama de acest lucru. Mai apoi, cantaretul a povestit, in vlogul postat pe Youtube, ca nu va lua nicio masura impotriva proprietarului animalului, pentru ca a auzit ca nu se descurca cu banii. Ba mai mult decat atat, artistul il si asigura pe baiatul, care plangea, ca nu i se va intanpla nimic si sa nu va trebui sa plateasca ceva.

Jador: El plangea, ma. Era calul lui si el plangea ca are de dat bani. Dar nu dai, ca am auzit ca esti amarat. De ce te-ai ascuns?

Baiatul: Mi-era rusine, dar si frica.

Jador: Stateam in spate ca de obicei si dintr-odata am auzit o pocnitura, a sarit calutul in fata noastra. Am avut noroc ca nu am avut viteza, Doamne ajuta ca suntem bine. M-a impresionat foarte mult…bineinteles ca nu suntem noi vinovati, omul a lasat calul sa alerge pe strada. Nici nu m-am intalnit cu proprietarul calului, copilul lui plangea, se ascunsese. Copilul asta mi-a rupt sufletul, plangea ca n-are bani, el se gandea la ce are de dat tatal lui. Bineinteles ca n-o sa-i fac nimic, pentru ca stiu cum e sa traiesti in greu. Ca sa repare probabil masina asta ar fi trebuit sa plateasca foarte mult..pentru tatal lui ar insemna probabil un an de munca in strainatate. Asa ca n-o sa depunem plangere, n-o sa se intample nimic, ca suntem oameni.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro