Laurentiu Reghecampf a dat uitarii Dubaiul si s-a mutat in Banie!

Sotul impresarei, Anamaria Prodan, este noul antrenor al echipei de fotbal, Universitatea Craiova!

Laurentiu Reghecampf s-a intors la ce iubeste cel mai mult: fotbalul! Sotul impresarei, Anamaria Prodan, a semnat un contract valabil pe urmatorii doi ani, cu echipa de fotbal Universitatea Craiova. Reghecampf a dat Dubaiul pe Craiova, revenind dupa multi ani sa antrene o echipa olteneasca.

Celebrul antrenor de fotbal va avea primul antrenament cu echipa de fotbal, maine dupa-amiaza. Reprezentantii Universitatii Craiova au fost cei care au facut public anuntul, printr-un comunicat postat pe pagina lor de Facebook.

Laurentiu Reghecampf vine in locul grecului, Marinos Ouzoudinis, care a fost demis de cei aflati la carma echipei.

loading...
”Laurentiu Reghecampf este noul antrenor al Stiintei! Tehnicianul a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioada de 2 ani si va conduce primul antrenament maine dupa-amiaza.

? Mult succes in familia alb-albastra, Mister! ? ”, se arata in comunicatul transmis de reprezentantii Universitatii Craiova.

Laurentiu Aurelian Reghecampf este unul dintre cei mai cunoscuti antrenori romani, care au reusit mari performante nu doar la noi in tara, ci si in strainatate. Sotul Anamariei Prodan a devenit, de astazi, antrenorul Universitatii Craiova.

Ca fotbalist, acesta a jucat, printre altele, pentru Steaua Bucuresti si reprezentativa Romaniei. Dupa retragerea din activitatea de jucator si-a inceput cariera de antrenor.
Reghecampf a debutat ca antrenor principal la divizionara secunda FC Snagov, in anul 2009, iar la sfarsitul sezonului 2009-2010 a preluat conducerea echipei FC Universitatea Craiova, inlocuindu-l pe olandezul Mark Wotte. In vara anului 2010, Laurensiu Reghecampf a acceptat propunerea de a pregati pe FC Gloria Bistrita.

Dupa zece etape din sezonul 2010-2011 al Ligii I a fost demis de la conducerea bistritenilor.

In sezonul 2012-2013, Reghecampf a castigat campionatul cu Steaua Bucuresti. In UEFA Europa League 2012-2013, Steaua a terminat, antrenata Reghecampf, pe locul I intr-o grupa cu Molde FK, VfB Stuttgart si FC Copenhaga. Steaua a eliminat pe AFC Ajax la loviturile de departajare pentru a fi apoi eliminata in optimile de finala de Chelsea FC, care avea sa castige competitia.

Cu Laurentiu Reghecampf ca tehnician, Steaua Bucuresti a cucerit de doua ori titlul de campioana a Romaniei in sezoanele 2012-2013, 2013-2014 si Supercupa Romaniei in 2013. In 2014 a semnat un contract pe 2 sezoane cu formatia Al-Hilal din prima liga a campionatului din Arabia Saudita.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro