Logodnicul Elenei Marin, prima reactie dupa ce Faimoasa a fost eliminata de la Survivor Romania

Elena Marin a fost eliminata de la Survivor Romania 2021. Cum a reactionat logodnicul Faimoasei?

Marea Finala Survivor Romania se afla la doar doua zile distanta. Joi seara, 8 iulie, a avut loc prima semifinala a competitiei. In urma consiliului, care a fost transmis live, cea care a parasit competitia a fost Elena Marin.

Faimoasa a ratat intrarea in Marea Finala.
Elena Marin a fost extrem de sustinuta si votata de-a lungul competitiei. Printre persoanele care au sustinut-o din prima zi si pana la final se numara Andrei, logodnicul ei. Tanarul a transmis un mesaj de incurajare pentru iubita lui, la sectiunea de stories de pe Instagram.
„Mandru de tine!!! Mandru de parcursul tau! Mandru de sufletul tau! 187 de zile in care ai luptat si te-ai autodepasit! Te iubesc enorm si ma inclin! Felicitari!”, este mesajul transmis de Andrei, logodnicul Elenei Marin.

Elena Marin a ratat intrarea in Marea Finala Survivor Romania 2021, dupa sase luni petrecute in Republica Dominicana. Dansatoarea a izbucnit in lacrimi atunci cand a realizat ca parcursul ei in emisiune se termina aici.

loading...
„A fost o exprienta frumoasa, pe care nu o voi uita niciodata. Au fost foarte multe momente frumoase, am avut multe lucruri de invatat aici, m-am redescoperit. Am invatat de la fiecare cate ceva. Mai era un singur pas. Sunt mandra de mine, ca am ajuns pana aici. In acelasi timp imi doream sa pot mai mult. Incerc sa nu ma critic, dar intotdeauna te gandesti la ce ai gresit, la ce as schimba la mine, sa reusesc sa ajung pana la final.
Vreau sa multumesc celor care m-au sustinut. Multumesc Survivor pentru sansa pe care mi-au oferit-o, ca de fiecare data ne-ati sustinut in mod egal. Ati fost ca un tatic pentru noi, multumesc productiei, oamenilor care si-au desfasurat munca cot la cot cu noi si au trait in aceleasi conditii, departe de familii.

A fost un proiect unic, pe care nu-l voi uita niciodata”, a spus Elena Marin.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro