Loredana Groza, primele declaratii despre operatiile estetice.

Loredana Groza a vorbit pentru prima oara despre subiectul interventiilor estetice, intr-o emisiune tv.

Artista a uimit pe toata lumea in ultimul timp, prin aparitiile sale spectaculoase, lucru care i-a facut pe multi sa ii adreseze atat comentarii pozitive despre noua imagine, cat si comentarii negative, mai putin placute.
In urma discutiilor interminabile de pe retelele sociale, cantareata a decis ca este momentul sa ii lamureasca pe toti daca are sau nu operatii estetice.

Cu toate ca imaginea artistei a suferit schimbari majore, Loredana pune acest lucru pe seama stilului de viata pe care il are in prezent, ci nu pe seama interventiilor la medicul estetician. Invitata intr-o emisiune tv, frumoasa blonda a tinut sa aduca lamuriri tuturor curiosilor in privinta aspectului ei fizic: „Nicio operatie estetica. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-as avea timp sa fac asta, chiar daca poate, cine stie, nu sunt impotriva lor si admir femeile care incearca sa arate bine indiferent de varsta si au curajul sa se transforme, dar cred ca sunt in ziua de astazi atatea posibilitati sa arati bine fara sa faci lucruri radicale.” , a declarat solista.

Mai mult, cantareata a tinut sa mentioneze faptul ca, pentru a arata ireprosabil, chiar si la 51 de ani, este nevoie doar de cateva elemente esentiale, cum ar fi sportul facut aproape zilnic, o dieta echilibrata, dar si o rutina pentru corp si ten.

loading...
De asemenea, Loredana a spus ca singurele trucuri la care a apelat au fost tratamentele non-invazive, care o ajuta sa isi mentina pielea tanara.
Mai nou, artista a ales sa se reorienteze si catre alt stil muzical, care, spune ea, nu este cel tipic manelelor. Cantareata a fost criticata si pentru acest aspect de multa lume, mai ales ca recent colaboreaza tot mai mult cu manelisti.

Si Horia Moculescu a avut ceva de spus in aceasta privinta, barbatul considerand o greseala aceasta colaborare a Loredanei: „Nu stiu daca Loredana mai e sau nu o voce. Deocamdata, mi se pare mai degraba absurda si comica. Nu cred ca avea nevoie de aceste incercari, din ultima perioada de timp. Nu stiu inca ce i-au adus, in plus, fata de ceea ce avea deja. Ea e genul de artist care a mai incercat si altceva. Ne amintim cu totii de etapa aceea din viata sa profesionala, cu ”Zaga, zaga”. Am speranta ca in muzica se va repeta aceeasi ciclicitate care se intalneste si in societate si in viata de zi cu zi. Asadar, intr-o buna zi, melodia pura va reveni la moda. Chiar daca va fi mai fistichie, mai dezbracata sau mai imbracata, sigur va reveni!”, a declarat Moculescu pentru impact.ro.

Loredana Groza trece printr-o perioada in care succesul ii surade pe toate planurile si pare sa nu ia in seama rautatile gratuite ale celor care o urmaresc, ci dimpotriva, se bucura si mai mult de noua ei imagine artistica.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro