Mama Luizei Melencu rupe tacerea la 2 ani de la disparitia fiicei sale.

Au trecut doi ani de cand Alexandra Macesanu si Luiza Melencu au disparut de acasa din Caracal, dupa ce ar fi fost abuzate si omorate de catre criminalul Gheorghe Dinca. Ce declaratii sfasietoare a facut mama Luizei Melencu. Femeia isi striga, din nou, durerea.

Parintii celor doua victime isi strig, in continuare, durerea si au ajuns la capatul puterilor. Familiile celor doua adolescente sunt dezamagiti de felul in care autoritatile nu au reusit sa dea de urma celor doua fete.

Sambata dupa-amiaza, pe data de 24 iulie, zeci de oameni s-au adunat in municipiul Caracal, pentru a marca cei doi ani care au trecut de la disparitia Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu.

In sufletul oricarui parinte mai exista o raza de speranta, iar mama Luizei inca spera sa-si gaseasca fiica vie si teafara.

„Nimeni n-a facut nimic timp de 2 ani si 3 luni de la disparitia Luizei. Si de la Alexandra s-au facut doi ani… Dar noi speram in continuare, speranta moare ultima.

loading...
E greu, nu avem cuvinte, dar speram si vom spera. Traim intr-un stat corupt, n-am cerut nimic decat copilul, in schimb, numai minciuni, neadevaruri…

A fost traficata, nicidecum moarta. Asta (n. r.- faptul ca Luiza a fost ucisa) nu voi crede pana voi muri eu, nicidecum nu voi crede autoritatile statului“, a declarat indurerata Monica, mama Luizei Melencu.

Peste 60 de romani s-au adunat pe platoul din fata Primariei din Caracal pentru a comemora doi ani de la disparitia celor doua tinere fete care aveau, la momentul, rapirii 15 , respectiv 18 ani.

Mama Alexandrei Macesanu este distrusa de durere, spunand ca ea nu va renunta niciodata la speranta ca-si va gasi fata nevatamata.

„Mami, sa stii ca niciodata noi nu vom renunta la tine, niciodata! Indiferent ce s-ar intampla, ne-am da si viata pentru tine! Nimeni n-a facut nimic timp de 2 ani si 3 luni”, a spus Tudorita, mama victimei Alexandra Macesanu.

Alexandra Macesanu a disparut pe data de 24 iunie 2019, atunci cand a plecat de acasa, din localitatea Dobrosloveni, pentru a se intalni cu prietenul sau in fata liceului Mihai Viteazul din Caracal.

Mama adolescentei s-a speriat atunci cand fiica ei nu a raspuns toata ziua la telefon, temandu-se ca a patit ceva. Alexandra a sunat a doua zi la 112, plansa si ingrozita, cerand ajutor. Liceanca a spus ca a fost rapita, abuzata si batuta de catre Gheorghe Dinca.

Politistii au ajuns la adresa barbatului acuzat acum de crima, unde au gasit un incinerator improvizat si oase calcinate. Autoritatile au descoperit, in urma anchetei, ca Luiza Melencu, o alta adolescenta din Caracal, disparuse in luna aprilie 2019 in aceleasi conditii suspicioase.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro