Mesajul citit de Zanni in Republica Dominicana a fost publicat?

Ana Porgras a vorbit despre mesajul aparut in mediul online. Este sau nu conversatia pe care a citit-o Zanni?

Zanni si Ana Porgras au fost doi dintre cei mai iubiti concurenti de la Surivor Romania 2021.Intre cei doi s-a format o conexiune speciala si o prietenie pe care multi o vedeau sa continue si in afara competitiei. despre cei doi s-a scris de foarte multe ori ca ar forma un cuplu, insa toate zvonurile au fost negate de amandoi.

Ceea ce s-a intamplat dupa Marea Finala Survivor Romania a dat peste cap orice fel de prietenie dintre cei doi.
Zanni a marturisit ca a citit in telefonul Anei Porgras un mesaj care l-a durut foarte tare, insa nu a vrut sa dezvaluie ce scrie in mesaj. De la acest anunt, in mediul online a a parut o conversatie care se presupune ca ar fi chiar mesajele pe care Zanni le-a citit.
Capturile au ajuns si la Ana Porgras si a decis sa rupa tacerea. Ea a marturisit ca acele fotografii sunt false.

„Buna dimineata! Ce faceti? Mi-ati trimis multi dintre voi conversatia aia, print screen-ul unei conversatii. N-are nicio treaba, e un fake total. Nu stiu cine ar putea face chestii de genul. Incetati, va rog”, este mesajul transmis de Ana Porgras, la InstaStosry.

loading...
Zanni a facut anuntul la care putini se asteptau in cadrul emisiunii Teo Show. El a avut numai cuvinte frumoase la adresa brunetei si prieteniei lor, insa ceva s-a schimbat in Marea Finala.
„La petrecere o simteam brusc ca nu mai era prezenta la petrecere, ca statea doar in telefon. Si la un moment dat i-am cerut telefonu sa stau si eu pe instagram si nu mi l-a dat din prima, a ezitat.
Si dupa am avut o discutie cu cineva, m-am pus in camera, a venit si Sebi si Raluca si i-am zis din nou sa imi dea telefonul. Si la fel, a ezitat. I-am zis „Ba, Ano, tu crezi ca eu ma uit in mesajele tale?”
Am intrat pe instagram, am inchis, apoi am intrat pe whatspapp si primul mesaj pe care l-am citit mi s-a luat de tot, reactia oricui ar fi fost urata…m-am uitat la ea, a vazut ce am facut, am inghitit in sec si m-a dezamagit. I-am zis ca orice ar fi fost, oricare ar fi fost frustrarile, puteam vorbi. Nu mi-a mai purtat nici tricoul apoi, dupa ce am ajuns in tara nu ne-am mai vorbit…”, a povestit Zanni.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro