Oana Roman se recasatoreste cu Marius Elisei

Oana Roman si Marius Elisei isi doresc sa redevina sot si sotie. Ce a declarat vedeta despre impacare?

Oana Roman si Marius Elisei doresc sa-si reuneasca destinele chiar in anul in care au divortat legal, la notar. Vedeta isi doreste o familia frumoasa si intregita.

Oana Roman a divortat de Marius Elisei pe 15 februarie, insa acum vedeta se gandeste serios la o impacare in toata regula cu tatal fetitei sale.

Chiar daca lucrurile pareau ca merg pe o panta descendenta in relatia celor doi, se pare ca Oana Roman a luat decizia de a imbraca din nou rochia de mireasa.

loading...
“Eu am divortat, dar nu am apucat sa-mi schimb actele.

Nu cred ca e cazul sa ne recasatorim civil. Parintele mi-a zis: «Eu slujba de dezlegare nu v-am facut». Nu cred ca mai e cazul sa facem alte hartii. Doar la biserica o sa ne reinnoim juramintele.
Si vreau sa fac si o petrecere mare si sa-mi fac o rochie cum vreau eu. Eu la nunta de abia ma operasem si rochia mi-a facut-o sor-mea, dar nu a fost cum am visat eu. Acum imi fac o rochie invoire sau roz pudra. Sper sa ne ajute Dumnezeu sa am timp sa o facem anul acesta, prin septembrie”, a declarat Oana Roman.

Oana Roman a marturisit si care este motivul real pentru care-si doreste sa se impace cu fostul sot si tatal fiicele sale.
“El si-a dorit foarte tare sa ne mai dam o sansa. El a realizat ca a gresit in multe cazuri. Am gresit si eu in trecut. Eu sper ca si-a rezolvat problema cu alcoolul. Noua separat ne e mai rau decat ne este impreuna.

Eu am stat doua luni sa ma gandesc. Nu am discutat nici cu prietenii, nici cu familia.
Si mie mi-a fost greu fara el. Si eu am gresit in relatia asta, sunt foarte impulsiva. Sunt mama dragonilor cand ma enervez. Nu m-am mai putut controla si i-am spus lucruri nasoale”, a mai spus Oana Roman.

Chiar daca problemele intre cei doi au aparut la scurt timp dupa casatorie, niciodata nu este prea tarziu ca Oana Roman si Marius Elisei sa-si dovedeasca iubirea.

“Sincer, problemele au aparut la trei luni dupa ce ne-am casatorit. Problemele au aparut dupa ce am nascut, cand era sa mor. Marius s-a trezit tanar, cu un copil nou-nascut si cu o nevasta pe moarte. Am fost epuizati fizic si psihic. Acum premisele sunt mai bune, ne-am invatat lectia. El mi-a zis: «Cel mai greu mi-a fost dupa ce ai semnat actele si ai coborat pe scari, si ai plecat». Desi el a fost cel care a spus primul ca vrea sa facem hartiile”, a mai dezvaluit vedeta.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro